ten dzisiejszy Marsz Niepodległości 11Listopada w StOlYcY bedzie największym przejazdem niemieckich pojazdów po zakończaniu działań II Wojny Światowej w Polsce.
Niepodległość ? Nie podległa nikomu, znaczy niezależna od obcych, od obcego kapitału, od rozkazów płynących z zewnątrz, wolna od lobbystów, stawiająca na pierwszym miejscu dobro Polaków i ich interes narodowy i ich tradycję, ich dobrobyt i bezpieczeństwo, niezależna finansowo, wolna od obcych wojsk itd. Ja mam wątpliwości więc przestałem świętować i wywieszać flagę.
Pośpiewali?
no to do refleksji..
Polska to piękny kraj. Daję pięć gwiazdek.
Ale po chwili zastanowienia dorzucam jeszcze trzy
Jaka rocznica niepodległości ta prawdziwa to 28 czerwca wtedy podpisano traktat Wersalski przywracający Polsce niepodległość a ojcami niepodległości są Paderewski i R. Dmowski a media jak i rząd zakłamują historię
W tym roku pierwszy raz nie wywiesiłem flagi ponieważ jest mi wstyd za nią i za moja pseudo ojczyznę. W momencie kiedy ten paskudny rząd przejął ten kraj flaga w mych oczach niczym szmata jest. Nowe święto niepodległości powinno być po obaleniu tej pseudo władzy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!