W tym roku pierwszy raz nie wywiesiłem flagi ponieważ jest mi wstyd za nią i za moja pseudo ojczyznę. W momencie kiedy ten paskudny rząd przejął ten kraj flaga w mych oczach niczym szmata jest. Nowe święto niepodległości powinno być po obaleniu tej pseudo władzy
Jaka rocznica niepodległości ta prawdziwa to 28 czerwca wtedy podpisano traktat Wersalski przywracający Polsce niepodległość a ojcami niepodległości są Paderewski i R. Dmowski a media jak i rząd zakłamują historię
Pośpiewali?
no to do refleksji..
Polska to piękny kraj. Daję pięć gwiazdek.
Ale po chwili zastanowienia dorzucam jeszcze trzy
Niepodległość ? Nie podległa nikomu, znaczy niezależna od obcych, od obcego kapitału, od rozkazów płynących z zewnątrz, wolna od lobbystów, stawiająca na pierwszym miejscu dobro Polaków i ich interes narodowy i ich tradycję, ich dobrobyt i bezpieczeństwo, niezależna finansowo, wolna od obcych wojsk itd. Ja mam wątpliwości więc przestałem świętować i wywieszać flagę.
ten dzisiejszy Marsz Niepodległości 11Listopada w StOlYcY bedzie największym przejazdem niemieckich pojazdów po zakończaniu działań II Wojny Światowej w Polsce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!