metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)04.09.2018 13:42

JESTEM za PIS, ale podejście do ludzi niepełnosprawnych tragiczne

56

cwaniak z miejskiej gazowni ~cwaniak z miejskiej gazowni (Gość)04.09.2018 14:05

Nie wiem czy wiecie pisowskie padalce,ale od 1.09 pisowe wprowadziły po cichu podwyżki cen paliw i wody.
Miłego dnia.

810

loahkd1 ~loahkd1 (Gość)04.09.2018 15:36

To jest hit! Najpierw nasi piotrkowscy politycy manifestowali żeby kobiety mogły legalnie podlegać aborcji a teraz walczą o prawa niepełnosprawnych hahahha

97

gość ~gość (Gość)04.09.2018 19:12

Ile szkół jest przystosowanych do przyjęcia osób niepełnosprawnych?

83

gość ~gość (Gość)04.09.2018 22:03

PiS ma w poważaniu niepełnosprawnych. Tylko posady i Stołki dla swoich.

68

mom ~mom (Gość)05.09.2018 05:16

Cytuję:
Na płycie Rynku Trybunalskiego spotkało się w poniedziałek kilkanaście osób, .......... większa część to kandydaci w tegorocznych wyborach samorządowych

I przedwyborcze bicie piany ......... och, ach ............

41

Jeszcze tu kiedyś powrócę ~Jeszcze tu kiedyś powrócę (Gość)04.09.2018 11:26

A gdzie kościół w obronie najsłabszych??? A zapomniałem - tam się na tacę nie zbierze!!!

175

swistak ~swistak (Gość)05.09.2018 08:33

kampania wyborcza kosztem niepełnosprawnych . a ta pani poseł nic nie zdziałała przez tyle lat u władzy a teraz wymaga

41

laura ~laura (Gość)04.09.2018 21:22

Polityczny lans kosztem niepełnosprawnych... A wystarczy ufundowac bezpłatne zabiegi w swojej klinice, utworzyć fundusz pomocy.. Problem jest złożony i PIS nie chce zrobic niczego przeciw dzieciom niepłnosprawnym - wręcz przeciwnie. To PO przez lata nie zronbiło nic dla tej grupy, a teraz posługuje się nimi bez najmniejszych skrupułów. A tym starym komuchom radzę zająć się uczciwą pracą i rzeczywistą pomoca potrzebującym - w końcu czasu i środków im nie brakuje....

124

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat