Panowie Koledzy "mol" i "xyz" popieram, macie 100% słuszności. Myślę, że samochody włoskie, francuskie i brytyjskie oraz z Azji byłyby na miejscu, lecz niestety jesteśmy prowincją, a właściwie Generalnym Gubernatorstwem w niemieckim CudeuroLandzie i nie mamy innego wyjścia jak kupować szkopskie badziewie.
Racja, nie mogliby zamówić samochodu chociaż w Polsce składanego?
widziałem jak ten nowy radiowóz łamie przepisy ruchu drogowego :) wielkie brawa dla kierowcy radiowozu, super przykład
oczywiście stare radiowozy nie są lepsze też widuje jak łamią przepisy ale do tego już się przyzwyczaiłem
pozdrawiam policmajstrów śpiących rankiem w radiowozach.ostatnio częsty widok
No niestety nie,mieliśmy przemysł motoryzacyjny,ale to warcholstwo spod znaku solidarności po 89' wszystko wysprzedało.
Mieliśmy przemysł motoryzacyjny - polonezy, 126p i cienkole. Technika wielkiego rzędu! Przypominam, że po 1989 roku trzy pełne kadencje rządzili towarzysze Kwaśniewski, Miller, Pawlak i reszta plenumów z KC PZPR z PSLD i działali dla dobra ludu pracującego miast i WSI jak przed 1989. Ludzie trochę włączyć mózgi i myśleć, kojarzyć fakty oraz przyczyny i skutki!!!! Przed 1989 budowano w naszym nieszczęsnym kraju komunizm pod dyktando wschodnich kacapów z Kremla w Moskwie, a obecnie stawiany jest eurosocjalizm na rozkaz szkopów z RAIHCHSTTAG z Berlina. Czy to jest trudne do zaobserwowania i zrozumienia? Dla myślących NIE, a dla bezmyślnych to wiadomo......
Napisane jest o samochodzie składanym w Polsce, a nie o Polskim przemyśle motoryzacyjnym.
Swoją drogą komuniści cały czas żądzą tym krajem. Solidarności nie dopuszcza się do głosu.
ostry mikrocefal ze stajni red. Stanisława M.:)
niestety czarna nieoznakowana insygnia nie jest juz anonimowa jakby sie to policjantom wydawało ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!