A gdzie główna krzykaczka celebrytka? Na wakacje pojechała sobie, bo przecież tu taka dyktatura, że sie protestować nie da. Żałosne towarzystwo,
Walka o utracone koryto trwa, Pani poseł aktywna jak nigdy w ciągu ostatnich 10 lat
boicie się całkowitej prawdy kto i jak nas okradał to wiadomo kto ale kto bronił i wydawał wyroki tego nie wiecie
Przecież ci ludzie nie wiedzą po co protestują to jest oczywiste pęd ja jestem za reformą sądu .Polacy nie dajcie się nabrać na te lewackie działania.My mamy cicho siedzieć pod butem .Niestety te protesty są wyreżyserowane sterowane z zachodu .Pozdrawiam i życzę rozumu
Sprzątać po tym cyrku nie ma kto. Ciekawe ilu z nich ma układy z poprzednią władzą, albo są pracownikami sądu. Ludzie się z nich śmieją.
Czyli protestuje 0,3 % obywateli Piotrkowa :D:D:D:D:D. Ale tuba w mediach jest...
Nie należę do żadnej partii i też protestuję. Dlatego że nie zgadzam się chronicznie z obecnie rządzącymi. Przerażony jestem zmianami w sądach które ograniczają nasze prawa. Do zwolenników PiS - przeczytajcie opinie Rzecznika Praw Obywatelskich, zobaczcie co nam zagraża!!!!!!
Ludzie! Otwórzcie oczy. Co tu wypisujecie. Jak można straszyć narodowcami. A moneta o dyszce. To żałosne. Ale wiadomo ...Piotrków.
Szkoda, że zapomnieli po sobie posprzątać. Tyle wosku i plastiku rozlana.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!