metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Policzmy... ~Policzmy... (Gość)24.07.2017 09:49

nawet zakładając, że z tego miasta wyjechało już 50% mieszkańców, to 300 osób stanowi niecały promil ogółu. Zastanowiłbym się czy zamiast wydawać na świeczki nie lepiej polecieć na Maderę?

52

Marko ~Marko (Gość)24.07.2017 09:53

Brawo piotrkowianie! Jestem z Was dumny. Nie dajmy się prowadzić przez polityków na rzeź jak stado baranów! Mam nadzieję że więcej ludzi zacznie się budzić z letargu. Bo jak nie to staniemy się Białorusią czy Turcją. Tak zresztą do władzy dochodził Hitler - krok po kroku , aż było za późno!

34

dsadsa ~dsadsa (Gość)24.07.2017 09:54

a kto teraz sprzątnie tą rozlaną sterynę na tych płytach marmurowych !!!!

51

maciekgrzybowski1309 maciekgrzybowski1309ranga24.07.2017 08:01

Dla tych wszystkich tutaj "prawych", lepszego sortu, jedynie słusznych patriotów i tych, którzy w ślepej miłości do Prezesa nie mogą dojrzeć jak podpala i niszczy Polskę. Nie jestem ubekiem, komunistą, kanalią czy złodziejem. Pomimo tego, że urodziłem się jeszcze w PRL okresu tego nie pamiętam. Jestem byłym żołnierzem zawodowym, który przysięgał bronić Konstytucji i tego dotrzymam. W tych protestach nie chodzi o chęć reformy, tylko to jak Kaczyński chce ją przeprowadzić. Łamiąc Konstytucję, łamiąc proces legislacyjny, regulaminy i dobre zwyczaje. Ta ustawa nie zmieni nic dla Nas obywateli. Nie usprawni Sądu Najwyższego tylko go upolityczni. Zrozumcie w końcu, że my protestujący też chcemy reform, ale dla ludzi nie dla Ziobry i jego kolegów. Kolejną sprawą jest to, że młodzi wychodzą na ulice i tutaj macie patrioci papierowi problem. I zapewniam nikt nas nie kieruje i nam nie płaci. Sądząc po kontrmanifestacjach gadzinówek PiS to tych ludzi prędzej można nazwać sbekami czy komunistami. Nie wstyd wam, że cały świat mówi o Polsce, że kończy się w niej demokracja? Kolejne państwa się od nas odwracają i coraz bliżej jesteśmy Rosji czy Turcji. Węgry wam nie pomogą. Przypomnę 27:1. Skończy się to izolacją Polski, a wtedy Ci co są wrogo nastawieni do PiS podziękują wam wyborcom PiS srogo.

2221

gimbaza ~gimbaza (Gość)24.07.2017 10:02

Co prawda wracam dopiero z piknika w Mierzynie a tu widzę niezły cyrk na mieście.O co tu kaman?

30

gbg ~gbg (Gość)24.07.2017 10:02

"GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM." Konstanty Ildefons Gałczyński 1953

Kwiaty pod pomnikiem jak ślady bohaterów na pyskach kanalii
Wielkie słowa rzucane w groteskę by mali krzyczeć się nie bali.
Ten kto umie odszyfrować politykę, pytanie zadaje sobie takie:
Jak można mylić Dedala z wiatrem w piórach, z żenującym pętakiem... .
-gbg 2017r

21

?? ~?? (Gość)24.07.2017 10:17

Gdzie sie podział artykuł o sprzątaniu pod sądem??

21

Adamo ~Adamo (Gość)24.07.2017 09:57

Polską będzie teraz rządził chory psychicznie człowiek. Chcecie tego? Cały Świat już zwraca uwagę Polsce tylko nie Rosja czy Białoruś. To Wam daje coś do myslenia?
Nie niszczmy tego kraju tylko go ulepszajmy!

78

miara ~miara (Gość)24.07.2017 10:47

Przed Warszawianką był jeszcze traktat Loewenwolda. Europa Was wykarmi-niewątpliwie. Trzymajcie się dalej Tuska już pokazał, gdzie ma Polskę i Polaków.

68

JTM ~JTM (Gość)24.07.2017 10:52

Ale skowyt w TVPis !!!!

57

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat