metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
draculka ~draculka (Gość)04.06.2011 21:57

"lekarz-internista" napisał(a):
bo wymaga to już drobiazgowego znawstwa w tej dziedzinie

Dorzuciłbym jeszcze nerwicę z natręctwami. Zespół chorobowy do zaleczenia, do wyleczenia - nigdy!

00

piotr-kowianin ~piotr-kowianin (Gość)04.06.2011 22:16

"lekarz-internista" napisał(a):
Zaburzenia kompulsywno-impulsywne to jedyna diagnoza dla mnie, lekarza rodzinnego jezeli chodzi o tych dwoje panstwa: Lola i Ma-cie-k. Nie wykluczone że to przypadek jednej i tej samej pani/pana. Ale odsyłam po szczegóły do specjalisty, bo wymaga to już drobiazgowego znawstwa w tej dziedzinie

Tych dwoje albo jak podejrzewam jedna osoba to musi być ktoś rozpaczliwie nieszczęśliwy. Człowiekowi którego postponujecie do pięt nie dorastacie i doskonale o tym wiecie, bo do takich podłości jak wasze (twoje) to szczególny trzeba miec charakterek. A tamten gość ma po prostu charakter. Ale nie charakterek, czujecie to?

00

Głupi ~Głupi (Gość)04.06.2011 22:22

"Inka" napisał(a):
Wykształcenie niczego nie usprawiedliwia,

Absolutnie tak. Dopowiem jeszcze....
Jak głupio mnie było, gdy będąc studentem II roku UW, stwierdziłem że w wielu tematach ,związanych z historią, jestem po prostu głupszy od swojego sąsiada po podstawówce. Bo to był pasjonat, i chwała mu za to. Dlatego apeluję ----POKORY, POKORY , bo życie tak może dopieprzyć,i to w jak najmniej oczekiwanym momencie, że wszystko blednie i staje się mało istotne..

00

roman ~roman (Gość)05.06.2011 12:47

"Inka" napisał(a):
To, co zajadli przeciwnicy wypisują na forum Dziennika pod felietonami "Bez ściemniania" też świadczy o jakiejś prowadzonej intrydze. Włostowic to indywidualista i na pewno nie lubi jak ktoś próbuje mu coś doradzam refleksję nad sobą i więcej szacunku dla osób bardziej doświadczonych życiowo.

. A ty skąd wiesz ze to indywidualista? Znasz go osobiscie ? W takim razie twoje zdanie jest osobiste=nieprawdziwe.Ja zauważyłem ze niezły z tego włostowica malkontent

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)05.06.2011 21:23

"roman" napisał(a):
osobiste=nieprawdziwe

Logika godna Nobla.

00

akra ~akra (Gość)05.06.2011 22:12

"Lola" napisał(a):
Do przemyślenia dla p. Stachaczyka, z życzliwością - zniesmaczona Lola

Zniesmaczona Lola? Tyy? Zniesmaczona? Naobrażałaś waćpanno setki osób na portalu. Od internautów do urzedników. Nie wybrednie niestety i nawet rynsztokowo. tak nachwaścić.A swoich prywatnych wojen nie mogłabyś gdzieś indziej prowadzić? Może na ulicę wyjdź i pokrzycz, musisz tu akurat? Brak kindersztuby? Waćapanno ubliżasz osobom ci znanym a także znanym w ogóle na terenie PT. Prezydentowi, radnym, rzczywistym i wyyimaginowanym wrogom. Każdy zna ich nazwiska, wie kim są i wie jak wyglądają.
Czy na zasadzie równych praw i równych szans nie byłoby fair i elegancko, żebyś ty tutaj zrezygnowała z osłaniającej cie wygodnie i tchórzliwej jednak jak na twoją działalność anonimowości i podała do publicznej wiadomości swoje imię i nazwisko, datę i miejsce urodzenia, miejsce zamieszkania, swoje wykształcenie, swój zawód wyuczony i wykonywany, swoje miejsce pracy i zajmowane stanowisko? Prawda? Przecież twoi z rodziny, napewno znajomi i szef kierownik chcieli by wiedzieć, że waćpanna jakaś tam produkująca po internecie się "Lola" to jest ta i ta osoba. Śmiało, jak dotąd! Odwagi, jak dotychczas! Otwarcie, z odkrytą przyłbicą! Waćpanno, prosimy! Kim jesteś

00

Prima ~Prima (Gość)06.06.2011 15:45

"akra" napisał(a):
Zniesmaczona Lola? Tyy? Zniesmaczona? Naobrażałaś waćpanno setki osób na portalu. Od internautów do urzedników. Nie wybrednie niestety i nawet rynsztokowo. tak nachwaścić.
Czy na zasadzie równych praw i równych szans nie byłoby fair i elegancko, żebyś ty tutaj zrezygnowała z osłaniającej cie wygodnie i tchórzliwej jednak jak na twoją działalność anonimowości i podała do publicznej wiadomości swoje imię i nazwisko, datę i miejsce urodzenia, miejsce zamieszkania, swoje wykształcenie, swój zawód wyuczony i wykonywany, swoje miejsce pracy i zajmowane stanowisko? Prawda? Przecież twoi z rodziny, napewno znajomi i szef kierownik chcieli by wiedzieć, że waćpanna jakaś tam produkująca po internecie się "Lola" to jest ta i ta osoba. Śmiało, jak dotąd! Odwagi, jak dotychczas! Otwarcie, z odkrytą przyłbicą! Waćpanno, prosimy! Kim jesteś

Nie lubię wrednych charakterów a ta internautka nie leżała mi od dawna. Toksyczna osoba i uciekać tylko od takiego kogoś. I ta naiwność tej Loli z założeniem sobie równolegle konta m_acie_k w celu skuteczniejszego kąsania. Żenada. Trzeba się w życiu nudzić, oj trzeba.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat