Dorzuciłbym jeszcze nerwicę z natręctwami. Zespół chorobowy do zaleczenia, do wyleczenia - nigdy!
Tych dwoje albo jak podejrzewam jedna osoba to musi być ktoś rozpaczliwie nieszczęśliwy. Człowiekowi którego postponujecie do pięt nie dorastacie i doskonale o tym wiecie, bo do takich podłości jak wasze (twoje) to szczególny trzeba miec charakterek. A tamten gość ma po prostu charakter. Ale nie charakterek, czujecie to?
Absolutnie tak. Dopowiem jeszcze....
Jak głupio mnie było, gdy będąc studentem II roku UW, stwierdziłem że w wielu tematach ,związanych z historią, jestem po prostu głupszy od swojego sąsiada po podstawówce. Bo to był pasjonat, i chwała mu za to. Dlatego apeluję ----POKORY, POKORY , bo życie tak może dopieprzyć,i to w jak najmniej oczekiwanym momencie, że wszystko blednie i staje się mało istotne..
. A ty skąd wiesz ze to indywidualista? Znasz go osobiscie ? W takim razie twoje zdanie jest osobiste=nieprawdziwe.Ja zauważyłem ze niezły z tego włostowica malkontent
Zniesmaczona Lola? Tyy? Zniesmaczona? Naobrażałaś waćpanno setki osób na portalu. Od internautów do urzedników. Nie wybrednie niestety i nawet rynsztokowo. tak nachwaścić.A swoich prywatnych wojen nie mogłabyś gdzieś indziej prowadzić? Może na ulicę wyjdź i pokrzycz, musisz tu akurat? Brak kindersztuby? Waćapanno ubliżasz osobom ci znanym a także znanym w ogóle na terenie PT. Prezydentowi, radnym, rzczywistym i wyyimaginowanym wrogom. Każdy zna ich nazwiska, wie kim są i wie jak wyglądają.
Czy na zasadzie równych praw i równych szans nie byłoby fair i elegancko, żebyś ty tutaj zrezygnowała z osłaniającej cie wygodnie i tchórzliwej jednak jak na twoją działalność anonimowości i podała do publicznej wiadomości swoje imię i nazwisko, datę i miejsce urodzenia, miejsce zamieszkania, swoje wykształcenie, swój zawód wyuczony i wykonywany, swoje miejsce pracy i zajmowane stanowisko? Prawda? Przecież twoi z rodziny, napewno znajomi i szef kierownik chcieli by wiedzieć, że waćpanna jakaś tam produkująca po internecie się "Lola" to jest ta i ta osoba. Śmiało, jak dotąd! Odwagi, jak dotychczas! Otwarcie, z odkrytą przyłbicą! Waćpanno, prosimy! Kim jesteś
Nie lubię wrednych charakterów a ta internautka nie leżała mi od dawna. Toksyczna osoba i uciekać tylko od takiego kogoś. I ta naiwność tej Loli z założeniem sobie równolegle konta m_acie_k w celu skuteczniejszego kąsania. Żenada. Trzeba się w życiu nudzić, oj trzeba.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!