Nikt tego nie wie. Nawiasem mówiąc Włostowic powinien wrócić na forum. Na przekór ciemnym typkom ,kąsających anonimowym bełkotem/ tak naprawdę to Oni tylko sądzą że są anonimowi/. Powinien wrócić dla zasady . Nie można odejść ot tak ,w połowie snu i wpół marzenia./tak kiedyś śpiewano/:))
Włostowic ! Nie pękaj! Oszołomy przeminą, pozostanie po nich tylko pusty śmiech.
Jest namacalnych 5 elementów, które wskazują na to, że ta Lola i ten m_acie_k to jest jedna i ta sama osoba. Musiał by ktoś mnie mocnymi argumentami przekonać że tak nie jest.
Niektórzy mają jakieś swoiste postrzeganie rzeczywistości. Niektóre forumowiczki z zapałem tropią kolejne wcielenia Włostowica i z dumą ujawniają odkryte zależności światu.
Dla zdrowia psychicznego niektórych użytkowników internetu - Piotrze wróć :P
Portal ePiotrkow.pl ani firmy powiązane z portalem NIGDY NIE PŁACIŁY i PŁACIĆ NIE BĘDĄ użytkownikom portalu ePiotrkow.pl za udzielanie się na forum.
W celu zachowania prywatności jak i bezpieczeństwa użytkowników nie publikujemy adresu IP komentujących.
Mogę jednak napisać, iż droga Lolu że na forum udziela się więcej niż sądzisz realnych osób.
Odnośnie pana Włostowicza, portalowi jest to obojętne czy on jest czy go nie ma. Niech się zajmie redagowaniem konkurencyjnego portalu jakim jest naszemiasto.pl
Waldemarze i Markpio, cieszę się, że poraficie się odezwać w obronie człowieka i wyciągać właściwe wnioski. Na przyszłość przestroga dla nas wszystkich: chorobliwa ambicja osoby, która uważa, że przyszła na świat tylko po to, by udowodnić wszystkim facetom, źe jest naj.... naj... najmądrziejsza, wyjdzie na jaw jak szydło z worka.A co jest najgorsze w tym wszystkim - chodzi tu o satysfakcję z dokopania za wszelką cenę wszystkim wrogom. Dziś sojusznik, jutro wróg, bo nie po drodze było. Dla mnie ta sprytna osóbka to ewidentnie destrukcyjna osoba mająca zaburzone kontakty z ludźmi. Ludźmi nie można poniewierać, mieszać ich z błotem. Wykształcenie niczego nie usprawiedliwia, wprost przeciwnie - spodziewamy się większej kultury i empatii, ale, niestety, to nie idzie w parze, kiedy człowiekiekiem kieruje chora abicja i zawiść.
Piotrze Włostowicu, kto Cię naprawdę cenił, bezinteresownie i szczerze, ten ceni Cię nadal. A nawet jeśli masz swoje grzechy i wady, cóż, wszyscy je mamy. Te Twoje tu widoczne nieraz na forum zdecydowanie bledną przy intryganckich posunięciach wiadomych osób. Jesteśmy z Tobą! Nikt nam nie zabroni!
Chyba jej nie wyszło. Tak sądzę, bo czytając jej wypowiedzi raczej zażenowanie się czuje niż podziw.
Zdanie nad wyraz celne i prawdziwe. Ale jak widać, ludzie realizują się na różne sposoby.
To jest po prostu pospolite chuligaństwo i brak hamulców + wredny charakter. Na nic wykształcenie - psu na buty chyba, jeśli postępuje się w tak niegodziwy sposób wobec człowieka, niedawnego sojusznika i mnimamam dobrego
uczynnego kolegi. Piotr W. ma więcej przyjaciół niż myślisz młoda zarozumiała kobieto. Młoda jesteś, to widać po
Twoich rozzuchwalonych postach. Życie cię doświadczy, macierzyństwo doda trosk, inaczej spojrzysz na wiele spraw.
Tak, wiem, takie wybitne kobiety nie są niańkami, praczkami.... do wyższych celów stworzone. Niech ci będzie, ale chyba nie do opluwania ludzi?
Niedawno schlebiałaś Włostowicowi, wtórowałaś, popisywłaś się przed publiką wierząc, że wszyscy zauważą, jaka
jesteś wyrazista i niepokonana. Raczej arogancka i bardzo bezczelna. Włostowic przy tobie to jednak dżentelmen,
złośliwy, ale na poziomie facet. Nie udało się rządzić starszym kolegą z forum( nawet nie przyszlo ci do głowy, że nie wypada tak spoufalać się. Nie! Loli wszystko wolno, typowy pospolity przypadek mlodzieży bez zasad dobrego
wychowania) więc zaczęły się intrygi, szukanie kolejnego sojusznika, by poprzednigo zrównać z błotem. Ale masz
metody! Tak chyba już wiele razy postąpiłaś w życiu, czyż nie? Ptaszki niedaleko o tym śpiewają. Teraz popisujesz się
przed młokosem - nawet inaczej się wysławiasz, a i obrońcą jesteś na zawołanie(już to kiedyś przerabialiśmy.
Ostrzegam cię dziewczyno, nie jesteś tak anonimowa jak ci się zdaje i tak mądra, za jaką cię niektórzy kiedyś uważali.I na dodatek masz objawy paranoiczne - wszędzie widzisz Włostowica.Bez przesadyzmu! A może to wyrzuty sumienia?
Ludzie tutaj też potrafią wyciągać wnioski.I tych realnych bytów jest znacznie więcej niż myślisz.
Pośmiej się, pośmiej, to teraz takie na czasie i maćkowe.Prawdę najłatwiej zdusić śmiechem.
Nie wiem, skąd powielany w kilku ostatnich postach pomysł, że Lola ma jakieś wybitne wykształcenie. Ono wiąże się zwykle, zwłaszcza jeśli jest rzetelne, z kulturą jakąś oraz z umiejętnością zrozumienia różnych aspektów rzeczywistości.
Co do Włostowica - ja nie wiem o co chodzi w tych targach. Odkąd zaglądam na e-piotrków.pl ktoś po panu Piotrze jedzie. Czytam jego posty i nie wiem za co, a w różnych szkołach spędziłem 22 lata, klas nie powtarzałem dodam, więc w miarę kojarzę co się wokół dzieje.
Tak czy inaczej - dziwne to jakoś. Tym bardziej, że to tylko forum - prawdziwe życie toczy się gdzie indziej.
I dobrze zresztą...
Waldemarze, zaraz ktoś - Lola/ Maciek oskarżą cię, że jesteś Piotrem W.. A jak jeszcze go pochwalisz, to w duszy Loli zagotuje się. Niestety, to Piotr był tutaj bohaterem, a nie Lola. Pssst... Za chwilę zobaczą w nas klonów.:) Czy to nie paranoja? Obsesja i chorobliwa ambicja, duma, pogarda i wściekłość czyli bardzo toksyczna mieszanka.
Żal tych, co stale spotykają na drodze takie toksyczne osóbki.Niedobra energia od nich bije.
Zaburzenia kompulsywno-impulsywne to jedyna diagnoza dla mnie, lekarza rodzinnego jezeli chodzi o tych dwoje panstwa: Lola i Ma-cie-k. Nie wykluczone że to przypadek jednej i tej samej pani/pana. Ale odsyłam po szczegóły do specjalisty, bo wymaga to już drobiazgowego znawstwa w tej dziedzinie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!