metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)17.12.2019 08:16

Tylko żeby byli bardziej przeszkoleni

51

obs. ~obs. (Gość)17.12.2019 08:53

cyt" Partnerem strategicznym konferencji były Polskie Koleje Państwowe S.A." Coś mi się wydaje ,że koleje polskie zapomniały do czego zostały powołane. Otóż przewóz ludzi w dobrych warunkach i punktualnie. A od cyfryzacji powołano w Polsce inne instytucje....

90

ja ~ja (Gość)17.12.2019 08:52

To wszystko staje się chore.

140

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)17.12.2019 09:32

Z pewnością na Polskiej pisowskiej i ultra katolicjkiej wsi to nie będzie szybko zmian, chyba ,że za jakie 100 lat w 3 pokoleniu ewolucyjnym! Większość tego społeczeństwa cofnęła się w rozwoju , tylko nieliczni będą podatni nowym technologiom i postępowi, reszta, wystarczy poczytać komentarze jak ich to przeraża? Jak myśleć inaczej jak 30,40, latkowie nie posiadają smartfona albo nie umieją się nim posługiwać, nie korzystają z internetu bo ich to przeraża albo boją się wyzwań intelektualnych bo to jest wysiłek i po co jak się wygodnie żyje?

46

gość ~gość (Gość)17.12.2019 11:41

Taka niby wielka rewolucja a dziury w jezdni nie potrafią naprawić śmiech na sali

110

djnk ~djnk (Gość)17.12.2019 17:10

ludzie bez internetu byli bardziej szczesliwi...nie wiem co to za rewolucja...chyba jestem jakis zacofany...

142

gość ~gość (Gość)17.12.2019 18:58

Widziałem gościa5, szedł dumny ulicą WP, poszedł do Twardosławic, nie dotarł. Mam informację, że zagubił się pomiędzy pojazdami na Śląskiej.

81

Thomas ~Thomas (Gość)17.12.2019 11:12

Miałem przyjemność wysłuchać tej prelekcji. W miarę słuchania resztki włosów mi się podniosły na głowie. To zapowiedź wirtualnego życia. Wyobraziłem sobie młodego człowieka, który nie musi wychodzić z domu do szkoły. Na lekcji obecny jest jego hologram. Z koleżanką też może sie spotkać wirtualnie. Aby [pojechać na safari pobiera aplikację i ucieka przed lwem. Zamawia przez Internet jedzenie i może leżeć dalej. Degeneracja gatunku ludzkiego. A jeżeli ktoś chciałby zapanować nad takim społeczeństwem to z pomocą programisty zrobi to. Po co nam to? Oczywiście są też plusy. Jednak 5G to chyba puszka Pandory.

140

gość ~gość (Gość)17.12.2019 21:31

Kolejarzom wcisneli organizacje konferencji bo jeszcze maja trochę grosza.

50

gość ~gość (Gość)19.12.2019 00:46

Hodowla egoistów.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat