metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Adamo ~Adamo (Gość)17.12.2019 10:44

Tylko jakoś o wpływie na zdrowie ludzi tej technologii jest bardzo cichutko. Może media zainteresują się tym tematem. Czy koncerny Was przed tym powstrzymują i nie możecie o tym pisać??

140

gość ~gość (Gość)17.12.2019 16:49

Szkoda tylko że ta technologia jest szkodliwa dla zdrowia ludzi . Może niech się wielu ekspertów wypowie na ren temat a nie tylko ci którzy siedzą w kieszeni tych firm od 5G

131

bodo ~bodo (Gość)22.12.2019 11:12

Jak ktoś odpowiedzialnie umie korzystać o tylko się cieszyć na taką przyszłość. Postęp jest po to żeby nam ułatwiać życie i zapewniać lepszą rozrywkę. Ja czekam na 5G i to co umożliwi ta sieć.

01

gość ~gość (Gość)19.12.2019 00:51

Ciekawe jak z zasięgiem? Pewnie tak jak dotychczas. Nawet w centralnej Polsce brak zasięgu. Nie mówiąc o internecie. Kolejna ściema mająca na celu wyciągnięcie kasy z kieszeni.

20

gość ~gość (Gość)19.12.2019 00:46

Hodowla egoistów.

20

gość ~gość (Gość)17.12.2019 21:31

Kolejarzom wcisneli organizacje konferencji bo jeszcze maja trochę grosza.

50

Thomas ~Thomas (Gość)17.12.2019 11:12

Miałem przyjemność wysłuchać tej prelekcji. W miarę słuchania resztki włosów mi się podniosły na głowie. To zapowiedź wirtualnego życia. Wyobraziłem sobie młodego człowieka, który nie musi wychodzić z domu do szkoły. Na lekcji obecny jest jego hologram. Z koleżanką też może sie spotkać wirtualnie. Aby [pojechać na safari pobiera aplikację i ucieka przed lwem. Zamawia przez Internet jedzenie i może leżeć dalej. Degeneracja gatunku ludzkiego. A jeżeli ktoś chciałby zapanować nad takim społeczeństwem to z pomocą programisty zrobi to. Po co nam to? Oczywiście są też plusy. Jednak 5G to chyba puszka Pandory.

140

gość ~gość (Gość)17.12.2019 18:58

Widziałem gościa5, szedł dumny ulicą WP, poszedł do Twardosławic, nie dotarł. Mam informację, że zagubił się pomiędzy pojazdami na Śląskiej.

81

djnk ~djnk (Gość)17.12.2019 17:10

ludzie bez internetu byli bardziej szczesliwi...nie wiem co to za rewolucja...chyba jestem jakis zacofany...

142

gość ~gość (Gość)17.12.2019 11:41

Taka niby wielka rewolucja a dziury w jezdni nie potrafią naprawić śmiech na sali

110

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat