Witam jestem z regionu , kiedy pogrzeb i gdzie ?. Współczuje rodzinie , i proszę umiarkujcie się trochę w negatywnych wypowiedziach ja go nie znałem ,ale miał człowiek pasję . Pozdrawiam
Pogrzeb w miejscowości Ręczno, powiat piotrkowski oczywiście (koło Przedborza) W Ręcznie jest jeden kościół... oczywiście przy głównej drodze i w centrum.
był bardzo dobrym kolegą,pozostanie w Naszych Sercach;***-(jak ktoś go nieznał to niech go nie osądza.
Nie znam żony Wojtka, ale jeśli ktoś pisze, żeby w chwili śmierci męża "o Nim nie myślała, bo On o Niej nie myślał" to znaczy, że sam w życiu nie przeżył jeszcze nic i nikt bliski mu nie odszedł. To nie jest wsparcie tylko policzek!!! Kiedy odchodzi ktoś kogo kochasz chcesz mieć pewność, że w chwili śmierci myślał właśnie o Tobie i tak na pewno było!!!To , że ktoś jest przeciwny ścigaczom ...ma prawo, ja też ich nie cierpię. Nie wsiadasz- chwała Ci, ale może wsiądą Twoje dzieci, jeśli nie na swój to na kolegi, bo znam taki przypadek, czy chciałbyś, aby ktoś ich tak osądził. Czy samochodem nigdy nie jechałeś za szybko, a może ten kto pali i umiera na raka płuc też zasługuje na nazwanie go "idiotą" i "szpanerem", bo zdawał sobie sprawę z ryzyka!!!!! Zawsze jesteście IDEALNI!!!Kto jest bez winy niech pierwszy żuci kamień. Mam nadzieję, że nikt z rodziny nie przeczyta tych bezdusznych komentarzy. Wojtku, spoczywaj w pokoju!!![*][*][*]
policzek? nie to tylko rozsądek !
Co ma do tego palacz???? On nie skrzywdzi innych a jak ktos jedzie z taką predkością może kogoś innego zabić ! ROZSĄDEK JEST NAJWAZNIEJSZY !!!!! BZDETY PISZESZ WYROZUMIAŁA!
Dobrze, że zabił siebie, a nie innych. Motocykle i samochody są dla mądrych. Kubicy się wsiurek naoglądał.
Dajcie już sobie na wstrzymanie! [u]O zmarłych mówi się albo dobrze albo wcale.[/u] Kim był, jak żył, ....jak jeździł,.....jak skończył.....Nie nam to oceniać, bo nikogo z nas, oprócz jego najbliższychi jego samego, ta tragedia dotknęła. Gdybanie, co by było gdyby jest tylko nakręcaniem afery i napięcia wśród komentujących.Niczemu to nie służy ani też niczego nie zmieni. Wyrazy współczucia i najszczersze kondolencje dla Żony, Dzieci, Rodziców, Rodzeństwa i wszystkich, których ta tragedia dotknęła. Spoczywaj w pokoju Wojtku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!