wyrazy wspolczucia dla rodziny... na zawsze pozostaniesz w naszych sercach wesoły ..... zegnamy cie z ogromnym bolem Wojtku
hmmm....wyrazy współczucia to za mało, to jakiś koszmar, zły film, coś co nie powinno mieć miejsca, miał kochającą żonę i dziecko "w drodze".... nie ma słów aby coś takiego opisać...mhmmm on odszedł a dla rodziny zostało cierpienie :(
Na jakim placu? Przejeżdżałem tamtędy po godz. 12 i ten ford stał na jezdni ul. Głównej w pobliżu kiosku, przodem w kierunku Piotrkowa Trybunalskiego. Z tego co zauważyłem, miał rozbity lewy narożnik tylnego zderzaka.
szkoda chłopaka i żal jego bliskich.... bo smutek po sobie zostawił
zawsze szybko jeździł..ale dlaczego akurat ON? ;(
jak żyć z takim bólem?
ford był źle zaparkowany ale motocyklem tylko lekko go musnał i przyczyna wypadku był szpan przed ludzmi stojacymi pod kosciołem.....
Wg scigacz.pl wersja tego motocykla z 99r
Prędkość maksymalna 272.0 km/h
0-100 km/h 2.9 sek.
Moim zdaniem mogło go wybić na jakiejś dziurze, pociągnął za manetkę, motocykl momentalnie przyspieszył a finał znacie.
Współczucie[*]
@~ona (Gość - oczywiscei ze bardzo skzoda i wyrazy wspolczucia dla rodziny....ale juz sama sobie odpowiedzialas dlaczego on...bo szybko jezdzil...i njiestety ale wiekszosc wypadkow jest spowodowana szybsza jazda i do tego jeszcze przez alkohol...smutne ale prawdziwe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!