Pamiętam jak mówił: ja nie jestem janie, tylko Kazimierz. Niech spoczywa w spokoju
odchodzą wspaniali ludzie zawdzięczam Mu zdanie egzaminów na AWF , absolwent Chrobrego wspomnijmy o Nim bo zasłużył na pamięc
To wspomnijmy również zmarłego 7 grudnia w wieku 79 lat, a pożegnanego 12 grudnia Profesora Stanisława Tulkowskiego, wieloletniego nauczyciela WFu w Chrobrym i TPSie.
Pan Kwiatkowski, Pan Tulkowski...przykre to bardzo, że nie moge oddać Im ostatniego hołdu
Pracowałem z nim w jednej szkole. Ja rozpoczynałem pracę, on mówił o ponad dwudziestu latach pracy za sobą. Dał mi kilka dobrych rad, które mi bardzo pomogły. Do dzisiaj te rady pamiętam i w życiu stosuję. Dziękuję Panie Kazimierzu.
Z kronikarskiego obowiązku należy wspomnieć, że Pan Kwiatkowski pełnił również funkcję I sekretarza POP w I LO im. Chrobrego w Piotrkowie Tryb.
Znałem Pana Kazimierza i wiadomość i jego śmierci przyjąłem ze smutkiem.Rywalizowalismy , kiedy pracowałem w MKS Junak Radomsko.Był dla mnie wzorem trenera i człowieka.Część Jego pamieci
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!