Kiedyś uczyła w II LO. Między innymi mnie, moja żonę i nasze klasy. Mimo, że jestem beztalenciem plastycznym potrafiła coś wypatrzeć w moich "pracach". Będę Ją zawsze bardzo ciepło wspominał.
Uczyła mnie dawno temu właśnie w SP16 plastyki. Fajna nauczycielka, mimo braku talentu i zdolności plastycznych można było dostać dobre oceny. Liczyły się chęci i zaangażowanie. Czasem samo przyniesienie farb poprawiało już ocenę.
Bardzo dobry człowiek i nauczyciel. Zawsze gdy spotykałyśmy się w mieście to miło pogawędziłyśmy. Mimo iż upłynęły długie lata od kiedy skończyłam podstawówkę to zawsze pamiętała moje imię.
Ta Pani była swoistą legendą w SP16. Na jej zajęcia zawsze przychodziło się chętnie, bo prowadziła je tak, aby każdy mógł zrobić wszystko na miarę swoich umiejętności. Wiele razy wspominaliśmy ją z sympatią. Bardzo sympatyczna osoba, na zajęciach pozalekcyjnych zawsze z nami rozmawiała nie tylko na tematy związane z zajęciami. Spotkana na mieście zawsze przystanęła i porozmawiała. Wielka szkoda, ze już jej więcej nie zobaczymy.
Super nauczyciel i przecudowny człowiek,uczyła mnie plastyki w SP16.
Miała piękne blond włosy,niech Pani spoczywa w spokoju:(
Pani Jolanta pracowala w latach 70 tych jako KO HSO KARA. Wspanala i miła osoba.
Moja wychowawczyni w VI klasie. Bez uwag. W porządku, ale też zachowajmy zdrowy rozsądek i nie piszemy hagiografii. Pani Jolanta była skromna i nie życzyłaby sobie poklasku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!