Pani Stojanow uczyła mnie w szkole plastyki i techniki, przygotowywała nas do zdania karty rowerowej. Była to bardzo ciepła i serdeczna osoba, bardzo jest mi przykro słyszeć taką wiadomość...
Bardzo smutna wiadomość... zawsze pozytywna, niezwykle cierpliwa i tolerancyjna, wyjątkowa postać, takiej osobowości się nie zapomina!
Zawsze przystanęła, porozmawiała, pamietała...
Tylko Dzięki Jej wyjątkowemu zaangażowaniu w pracy była w stanie wyszukać i wydobyć z nas wiele talentu, nawet tych nieoczywistych. Osobiście przekonałem się o tym w latach 90tych triumfując miedzy innymi na światowym konkursie w Rio, co pośrednio wpłynęło na moje obecne życie ...za co Pani Bardzo Dziękuje!
....Olbrzymia strata i pustka
Koleżanki z klasy IVd I LO im.B.Chrobrego żegnają wspaniałą,uczynną,ciepłą i serdeczną Koleżankę z którą spędziłyśmy niezapomniane chwile wspólnych szkolnych lat.
. Żegnaj Jolu bardzo nas ta wiadomość zasmuciła.Będziemy o Tobie pamiętać.
Koleżanki z klasy IVd I LO im.B.Chrobrego żegnają wspaniałą,uczynną,ciepłą i serdeczną Koleżankę z którą spędziłyśmy niezapomniane chwile wspólnych szkolnych lat.
. Żegnaj Jolu bardzo nas ta wiadomość zasmuciła.Będziemy o Tobie pamiętać.
Mnie uczyła jako młoda nauczycielka w klasie 1-3,póżniej plastyki i techniki. Moją córkę także.Jedna z najlepszych,która zostawiła pustkę ale też wspaniałe wspomnienia.Dzwoniąc z życzeniami świątecznymi w grudniu wyczuwałam spokój i zmęczenie a jednocześnie ogromną sympatię. Nie myślałam,że to ostatni raz słyszę jej głos. Walczyła do końca, miała jeszcze tyle planów. Dziękuję losowi za to ,że była w moim życiu. Niech odoczywa w spokoju??
Kochana Jola,przyjaciółka z plenerów malarskich nauczycieli. Pozostanie żal w naszych sercach!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!