afera z fałszowaniem jakości spalin w samochodach zatacza coraz większy krąg.Olbrzymie odszkodowania idące w miliardy euro odbijają się na przemyśle motoryzacyjnym i na właścicielach fabryk części aparatury paliwowej!
Wiek 76 lat. A był/jest taki dowcip - jak zmarł papież Jan Paweł II, a w kilka lat potem na emeryturę przeszedł i zrezygnował z urzędu papież Benedykt XVI, że Polacy pracują do śmierci, a Niemcy do emerytury. No panie i panowie z PiS kiedy wycofacie emerytalny wiek 67 lat. Mnie się zdaje, że zanosi się na przedterminowe wybory i władzę przechwyci Nowoczesna, która zmieni wiek emerytury na 77 lat, bo tak jest średnia życia w Polsce i trzeba z Polaczków wycisnąć ostatnie życiowe soki. To nie jest śmieszne, to jest prawdziwie smutne.
"Häring nie żyje! pan wie?... Miał fabryki, miał miliony, był całym hrabią i nie żyje! A ja nie mam nic i jeszcze na jutro mam protestowane weksle, ale ja żyję! Pan Bóg jest dobry, Pan Bóg jest bardzo dobry!"
Jestem w szoku że tu tyle pozytywnych komentarzy. Musiał być naprawdę wartościowym człowiekiem i dobrym,przyzwoitym pracodawcą . Firma pewnie była przygotowana na przejęcie sterów więc zmian większych pewnie nie będzie.
Wspaniały człowiek ,który wiele osiągnął i stał się autorytetem dla wielu . Z całym szacunkiem będziemy pamiętać i dziękujemy za wszystko...
Ruhe sanft [* ]Stary szef zakładał firmę od zera i miał wyjątkowe podejście do pracy. W swoim dążeniu do doskonałości i najwyższej jakości, czepiał się o szczegóły. Był perfekcjonistą. Osobiście wszystko nadzorował i wymagał tego samego podejścia od swoich współpracowników. Teraz szefem będzie dr Jürgen i styl zarządzania firmą pewnie się zmieni. Umarł król, niech żyje król.
Wielka strata dla naszego Miasta i regionu,zrobił bardzo dużo dobrego do poprawy stosunków i relacji międzyludzkich Polsko - Niemieckich. To był dobry Niemiec, zbudował nam piotrkowianom miejsca pracy, wspomagał finansowo różne inicjatywy. Zasłużył na pamięć Piotrkowian. Concordia będzie pamiętała jego pomoc, niech spoczywa w spokoju. Dla najbliższej rodziny oraz pracowników wyrazy głębokiego współczucia.
Chyba nikt się nie spodziewał że ten Pan będzie wiecznie żył!!! A swoje w Polsce i tak zarobił.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!