Marysiu przytulasz kolejnego syna po "drugiej stronie"- wieczny odpoczynek daj im Panie.
Piotrek masz rację tyle ze juz za późno na ratowanie życia.
A jednoczesnie człowiek co zaparkowal to auto nie umiał pomyśleć o innych tylko najlepiej pod same drzwi podjechać. ...
Powinien dużo za to zapłaci może by się nauczył.
Maxikus a kim ty w ogóle jesteś ze potrafisz tylko osadzac... Nie mogę czytać juz tych twoich chorych wpisów weź człowieku zajmij sie sobą a nie życiem innym. Zgadzam się z tym niema co robic sensacji pomódlmy sie za zmarłego.
Nikka44 przyznaje Ci rację w kwestii ruchu pieszych. Jedank w pewien sposób w początkowych komentarzach jasno widac ze bronisz owego przedsiebiorcy. Szlak mnie trafia kiedy czytam ze to zdaniem innych nie jest zasługą naczepy. Nie powinna tam stac!! A czlowiek ten no coz juz nie jedno zycie ma na sumieniu.
Powiem wam tyle teraz za każdym razem wezwę polcjie jak będę jechac do pracy i zobaczę jakies auto na drodze .
pijących pod sklep. Jeżdżę codziennie przez wies i widzę co się dzieje.
Wiecie co żałosne są te komentarze, zachowujecie się tak jak by nikt z was nigdy nie popełnił błędu, łamał przepisów - nie wierze w to że są tacy ludzie wszyscy idealni! Zróbcie sobie rachunek sumienia a dopiero potem udzielajcie głosów. Zginął człowiek, ktoś odpowie za wypadek, tragedia wielu osób a wy tu wszyscy się wymądrzacie. Żyjecie w przekonaniu, że wszystkich nieszczęście dotyka tylko nie mnie? Zwracam się do administratora komentarze do tego typu artykułów powinny być zablokowane.
Nikaa bardzo mądre słowa
to co się dzieje w tej wiosce jest chore szukają teraz winnego wypadku.. A tak naprawde może by zastanowili sie ze nie czas i pora na to. A z tego co wiem to kierowca akurat tego tira bardzo rzadko parkowal tam w tyg..
Jeszcze zwrócę uwage na oznakowanie pierwszeństwa na skrzyżowaniu w pobliżu, gdzie wydarzyła się tragedia. Pierwszeństwo mają Ci, co wchodza w zakręt. Od Piotrkowa w stronę Łazów i odwrotnie. Tam jest tak niebezpiecznie przez to, że na tym zakrecie rośnie kepa krzaków i nic kompletnie nie widać, ze ktoś powinien coś z tym zrobić. Albo usunąć te krzaczyska, albo zmienić kolej pierwszeństwa, bo nawet jak się jedzie od Piotrkowa prosto do wsi Milejowiec i się stanie przed skrzyżowaniem, to ten, który jedzie od Łazów i skreca w stronę Piotrkowa, czuje się, jak młody Bóg i ścina ten zakręt, że nawet strach tam stać, żeby ustąpić pierwszeństwa.
Ludzie co Wy wwypisujecie, jak mozna wyzywac zmarłego ledwo chlopaka od idioty, (zeby Ciebie nikomu nie brakowalo po śmiercii) Nie wiadomo czy byl trzezwy czy tez nie,ale wiadomo ze ta ciężarówka nie powinna była tam stac nigdy i to tez nasza wina! Bo wolelismy gadac miedzy soba ze zle ze tam stoi zamiast isc do goscia ktory tam ja postawil i mu powiedziec poprostu, przeciez nie chcial przez to wypadku i myslal ze ludziom ciężarówka nie przeszkadza skoro się nie skarżą...
Czytajac Takie beznadziejne komentarze robi mi się nie dobrze. Jak można nie zobaczyć 20m tira!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!