NIKKA44 Piszesz ze dobrze ze to naczepa a nie grupka dzieci ake w naszym kraju pieszych obowiazuhe ruch lewostronny.
Tylko niech inteligenci piszący bzdury raz sobie wyjadą od strony Milejowca gdy jest mgła lub noc. Przez ta zas....ciężarówkę nie widać czy jedzie auto czy nie. Bardzo łatwo przez to o wypadek i napewno będzie to wina kierowcy jadącego od strony Milejowca bo nie ustąpił pierwszeństwa..... A minąć tą landarę jadąc od Łazów też jest super w nocy.... ONA NIE POWINNA TAM STAĆ..... zróbcie sobie parkingi a nie na ulicy stawiacie .......to mógł być każdy....
Wyzywać od idioty to już lekka przesada.Zadajcie sobie to pytanie Co by było gdyby zamiast tego chłopaka byłem/am ja?
Maxikus, bądź choć raz inteligentny. Dzieci nie musiały iść. Wystarczy, że by tam stały, a nawet jakby szły, to załóżmy, że w stronę Łazów, właśnie lewą stroną. I co powiesz teraz??? Tak samo ciężko jest posądzać drzewa, że przy drodze rosną. O niejednym płocie też można by powiedzieć, ze niepotrzebnie został zbudowany, bo ktoś sobie na nim życie odebrał. Tak to sobie gadać można. Sprawę wyjaśni prokuratura.
Mylisz się twierdząc, że jestem żoną tego, co cięzarówkę postawił. Znam go również i wiem, że do najszczęsliwszych nie należy. I jakby tak sięgnął pamięcia w przeszłość, to jest to już druga tragedia śmiertelna, która dotknęła jego osoby. I owszem, przyznaję się do pomyłki, ale myslałam, że to jego firma. Faktycznie jest tylko pracownikiem.
Yyy, myślę, że mozemy sie znac. Znałam go osobiści, ale od pewnego czasu nie mieszkam w tych okolicach, więc trudno byłoby reagować na odległość.
Na temat reagowania, gdy tam mieszkałam, nie zamierzam się rozpisywać. Poza tym to byłoby jak walka z wiatrakami. Wiesz, co chłopy ze wsi robią, jak im baba kluczyki od auta zabiera? Jak nie wiesz, to Ci powiem - odpalają kablami. I i tak jadą.
Mam nadzieje ze ja Ciebie osobiscie nie znam nika 44 bo skoro znales(as) osobiscie i wiedziales jak robil to czemu nie reagowales jak robil zle? Tylko teraz buzia Ci sie nie zamyka i oczerniasz zmarlego czlowieka... moze gdybys reagowal wczesniej skonczylo by sie na mandacie a nie takiej tragedii. !!!
Czytając co niektórych komentarze potrafie tylko powiedzieć że jesteście okropnie zawistni . Codziennie przejeżdżając przez wsza miejscowość jadąc do pracy lub z widzę często auta na drodze . kiedyś nawet miałem spięcie o to z mieszkańcem Milejowa bo zwróciłem uagę i wcale nie była to ciężarówka , a ztego co wiem to chyba nikt nie powinien tam stawać!!!! Potraficie tylko ublizac i szukać sensacji!! A tak naprwde to każdy niech zajmie się sobą. A prawdy będzie dochodzić policja a nie wy!! Chyba że powinniście co niektórzy zmienić branże.. a nie stać w oknach i pod sklepem i czekać kogo by tu obgadać RZENADA!!!!!!!!!
Co was w ogóle obchodzi kto gdzie pracuje ... Ludzie zajmijcie sie sobą.. A policja czesta będzie patrolować ta wasza super wies.. Wiec proponuje lepiej niech każdy zajmie sie soba bo wiele osób może miec z tym problem
Ja powiem tylko tyle wyłączny wszystcy chociaż na chwilę internet i niech każdy z nas pomodlić się za Marcina i jego rodzine może też za naszych bliskich którzy odeszli. Nie róbmy sensacji po prostu wystarczy minuta ciszy [*]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!