Powiem wam tyle teraz za każdym razem wezwę polcjie jak będę jechac do pracy i zobaczę jakies auto na drodze .
pijących pod sklep. Jeżdżę codziennie przez wies i widzę co się dzieje.
Nikka44 przyznaje Ci rację w kwestii ruchu pieszych. Jedank w pewien sposób w początkowych komentarzach jasno widac ze bronisz owego przedsiebiorcy. Szlak mnie trafia kiedy czytam ze to zdaniem innych nie jest zasługą naczepy. Nie powinna tam stac!! A czlowiek ten no coz juz nie jedno zycie ma na sumieniu.
Maxikus a kim ty w ogóle jesteś ze potrafisz tylko osadzac... Nie mogę czytać juz tych twoich chorych wpisów weź człowieku zajmij sie sobą a nie życiem innym. Zgadzam się z tym niema co robic sensacji pomódlmy sie za zmarłego.
Piotrek masz rację tyle ze juz za późno na ratowanie życia.
A jednoczesnie człowiek co zaparkowal to auto nie umiał pomyśleć o innych tylko najlepiej pod same drzwi podjechać. ...
Powinien dużo za to zapłaci może by się nauczył.
Marysiu przytulasz kolejnego syna po "drugiej stronie"- wieczny odpoczynek daj im Panie.
Ja powiem tylko tyle wyłączny wszystcy chociaż na chwilę internet i niech każdy z nas pomodlić się za Marcina i jego rodzine może też za naszych bliskich którzy odeszli. Nie róbmy sensacji po prostu wystarczy minuta ciszy [*]
Co was w ogóle obchodzi kto gdzie pracuje ... Ludzie zajmijcie sie sobą.. A policja czesta będzie patrolować ta wasza super wies.. Wiec proponuje lepiej niech każdy zajmie sie soba bo wiele osób może miec z tym problem
Czytając co niektórych komentarze potrafie tylko powiedzieć że jesteście okropnie zawistni . Codziennie przejeżdżając przez wsza miejscowość jadąc do pracy lub z widzę często auta na drodze . kiedyś nawet miałem spięcie o to z mieszkańcem Milejowa bo zwróciłem uagę i wcale nie była to ciężarówka , a ztego co wiem to chyba nikt nie powinien tam stawać!!!! Potraficie tylko ublizac i szukać sensacji!! A tak naprwde to każdy niech zajmie się sobą. A prawdy będzie dochodzić policja a nie wy!! Chyba że powinniście co niektórzy zmienić branże.. a nie stać w oknach i pod sklepem i czekać kogo by tu obgadać RZENADA!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze ja Ciebie osobiscie nie znam nika 44 bo skoro znales(as) osobiscie i wiedziales jak robil to czemu nie reagowales jak robil zle? Tylko teraz buzia Ci sie nie zamyka i oczerniasz zmarlego czlowieka... moze gdybys reagowal wczesniej skonczylo by sie na mandacie a nie takiej tragedii. !!!
Yyy, myślę, że mozemy sie znac. Znałam go osobiści, ale od pewnego czasu nie mieszkam w tych okolicach, więc trudno byłoby reagować na odległość.
Na temat reagowania, gdy tam mieszkałam, nie zamierzam się rozpisywać. Poza tym to byłoby jak walka z wiatrakami. Wiesz, co chłopy ze wsi robią, jak im baba kluczyki od auta zabiera? Jak nie wiesz, to Ci powiem - odpalają kablami. I i tak jadą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!