Oj chyba jakiś oburzony mieszkaniec zabrał glosu.. Proponuje przestrzegać przepisów drodzy mieszkancy😊 taka zyczliwa rada 😊
Noo a gdzie sa teraz te mądre osoby z bloków.. Co wszystko widza.. Najpierw to zróbmy porządek z tymi mieszkańcami.
Słuchajcie, właśnie przejeżdżałem przez Milejów w strone Łazów, i wiecie co, po prawej stronie drogi tuż za skrzyżowaniem stoją dwie NIEOŚWIETLONE osobówki. Jedna za drugą, bliżej zakrętu niż ten tir. Ja się pytam gdzie są te wszystkie mądre osoby które nie widziały ciężarówki, choć stała pod lampą. Czemu nikt nie reaguje? Dzwońcie teraz na policję za nim stanie się kolejna tragedia! Macie odwagę? NIE,bo najlepiej nic nie widzieć.
Prawda jest taka ze na tej wiosce maja odnośnie wypadku najwięcej do powiedzenia osoby które same maja problem z alkoholem i nie przestrzegają przepisów. Ale moi drodzy na was również przyjdzie czas zobaczymy tylko czy wtedy będziecie mieli tyle do powiedzenia.
Młodzież pracuje i uczy sie. Czy jest wulgarna pije po przystankach i jest wulgarna.jedna wielka patologia na tej wiosce.
Fert pewnie jeden z kolejnych znawców prawa. Prponuje pilnować sie bo będziecie miec sporo patroli.
No bardzo porzadna dokladnie niema to jak dziewczyny mlode zachlalne i bluzniace to wszystko jest ochydne
Do wypadkow dochodzi wlasnie dlatego ze jeden z uczestnikow ruchu nie zauwaza drugiego i tak bylo tym razem wiec nie wiem co was w tym dziwi ze chlopak nie zauwazyl tego zlomu. Nie powinien tam stac ten zlom i tyle . W sklepie pija stali klijencji a nie mlodziudzie ktorzy pracuja i sie ucza. Ciekawe ilu z waz zareaguje tak jak pisza teraz. Kazdy jest cwany i odwazny gdy jest anonimowy .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!