Już się skończyły jeszcze w wielu miejscach widać pozostałości w oznaczeniach informujących o remontach itp. szkoda, że burdel został a wałkonie zniknęli.
Czego Wy chcecie od Marka Mazura, pracowity człowiek. Wielu osobom, samorządom i instytucjom pomógł...
... nie decyduje o wygranej. A jeśli tak, to fotograf (czyt. media) 4.ta władza.
Ojtak. Masz rację
Dobry kandydat to" Pan Maćkowiak-organizator, przewietrzył by urząd z klakierów , nauczył by pracy. Tomek Sokalski - dobry organizator załatwił by pracę Chojniakowi poza województwem n.p woźnego w szkole- bo do czego innego się nie nadaje.Jest jeszcze Pan Ostrowski -na deser.
Ja osobiscie bym wolał Maćkowiaka na prezydenta,Było by na pewno lepiej.
Jeśli po skończeniu urzędowania zostawiłby miasto w takim stanie jak kamienicę, którą miał na Sieradzkiej to gratuluję wyboru.
podobno Pio nie interesuje wladza w miescie...tak bynajmniej mowili..ale wiadomo ze jest inaczej...
święte słowa: popieram! prezydent Chojniak jest normalnym i uczciwym człowiekiem, dlatego ma tylu zwolenników
Kim zastąpić Chojniaka?
Nie ma takiego w Piotrkowie.Mnie nie odpowiada sekretarz B.Munik i radny mądrala RdP M.Staszek oraz radni PiS Gaik i Masiarek. Ci radni z RdP nie kryją w co grają a Masiarek podpisał się pod pismem radnych RdP i PO do premiera Tuska o utrudnienie przepisów w przeprowadzaniu referendum. Centrala PiS ma inne niż Masiarek zdanie. Popierałem w 2010 Masiarka kiedy kandydował na prezydenta miasta. Po tym jak wszedł w koalicję z RdP nie zagłosuję na niego już nigdy. Kolejny spadochroniarz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!