metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~.EP. ~~.EP. (Gość)07.08.2013 10:07

w poprzednim moim poście pomyliłem się, kierująca EPI wyprzedzała mnie z lewej strony, dziękuję za zwrócenie uwagi.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.08.2013 11:13

"~.EP.-" napisał(a):
w poprzednim moim poście pomyliłem się, kierująca EPI wyprzedzała mnie z lewej strony, dziękuję za zwrócenie uwagi.

Czyli wyprzedzała na podwójnej ciągłej i skrzyżowaniu? Niezła "miszczyni". Widziałem wczoraj taką, też na EPI, jak ok. godz. 17:15 wyjeżdżała z jednokierunkowej ulicy Niecałej pod prąd na ul. Słowackiego. Stała dość długo, aż w końcu ktoś ją wpuścił, pewnie też z EPI.

00

eche ~eche (Gość)08.08.2013 15:04

bzdury piszecie, jak citroen mial uszkodzenia po swojej prawej stronie, tzn ze VW w niego przypakowal jak ten go juz wyprzedzal bo pewnie pani w VW jadac wczesniej 20km/h postanowila sobie skrecic nie patrzac w ogole w lusterko

00

inspektorgadzet ~inspektorgadzet (Gość)08.08.2013 15:08

ale zamiar skrętu się sygnalizuje dużo wczesnej a 99% poolactwa włącza kierunkowskaz jak już zrobi pierwszy ruch kierownica w lewo i tak pewnie było w tym przypadku pani w VW wiedząc ze będzie skręcać na pewno zaczęła zwlaniac ale kierunkowskazu oczywiście nie wrzuciła wiec citroen widząc ślamazarnie toczące sie VW rozpoczal manewr wyprzedzania i jak juz byl na wysokosci VW to pani z VW nie patrzac pewnie w ogole w lusterko ani w lewo zaczela skrecac i z wielka laska wrzucila kierunkowskaz wjezdzajac wrecz w citroena wiec kogo wina ? jasne ze pani w z VW

00

CockS CockSranga09.08.2013 10:12

Zapewne może być i taka wersja jaką"inspektorgadzet" przedstawił, nie zmienia faktu że w obecnej erze buractwa i bezmyślności na drodze najlepiej zaopatrzyć się w wideo rejestrator, teraz nie są to duże koszta, a zapewne nie jednemu może pozwolić odwołać się od błędnej decyzji drogówki nakładając karę na nie tego kierowce któremu się należy

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat