metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)05.06.2012 18:50

"assa" napisał(a):
"...nie ustąpiła pierwszeństwa przejazdu (skręcając w lewo z Armii Krajowej w ulicę Polną) fordowi jadącemu prosto w kierunku Wojska Polskiego..."
Ze niby jak to mozliwe?Chyba on jechal w strone Slowackiego a nie Woj.Polskiego...

jechała od BP.

00

broda ~broda (Gość)05.06.2012 18:52

"assa" napisał(a):
Ze niby jak to mozliwe?Chyba on jechal w strone Slowackiego a nie Woj.Polskiego...

Ano możliwe, możliwe. Trzeba tylko pomyśleć.

00

warga88 ~warga88 (Gość)05.06.2012 18:54

"Aman" napisał(a):
Wypadek to był dzisiaj na Łódzkiej przy Brzeźnickiej. Mały Peugeot został najechany chyba przez Stara. Było to koło 14. Normalna masakra. Nawet nie wiem czy ktoś przeżył z tego maluszka. Może coś wiecie. Pewnie będzie w lokalnych wiadomościach bo była tv.

A jaki rodzaj lunety albo lornety używasz stojąc na dachu wieżowca?

00

Aman Amanranga05.06.2012 19:23

Nie trzeba nigdzie wysoko stać. Akurat przejeżdżałem i widziałem i obym takich widoków miał jak najmniej. Korek był spory.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.06.2012 19:33

"Aman" napisał(a):
Wypadek to był dzisiaj na Łódzkiej przy Brzeźnickiej. Mały Peugeot został najechany chyba przez Stara. Było to koło 14. Normalna masakra. Nawet nie wiem czy ktoś przeżył z tego maluszka. Może coś wiecie. Pewnie będzie w lokalnych wiadomościach bo była tv.

Coś słabo widziałeś:
po pierwsze nie przy Brzeźnickiej, tylko przy Gęsiej i Gościnnej, a po drugie - to nie był star tylko renault mascott na blachach z Kielc. W wypadku, który wydarzył się ok. 13:30 uczestniczył jeszcze mercedes-benz na blachach EL.
Według mnie wyglądało to tak, jakby peugeot jadąc do strony centrum miasta stał przy osi jezdni chcąc skręcić w lewo i został uderzony z tyłu przez renaulta, w wyniku czego uderzył w bok nadjeżdżającego z przeciwka mercedesa-benza. Coś mi się zdaje, że kierowca peugeota popełnił częsty ostatnio błąd - zatrzymał się albo po skosie, a nie przy osi jezdni, albo stał ze skręconymi w lewo kołami. O ile dobrze widziałem kierowca renaulta wyglądał na nietrzeźwego.
Fotka: http://img51.imageshack.us/img51/1426/dzkawypadek20120605.jpg

Komentarz był edytowany przez autora: 05.06.2012 19:35

00

ciekawa ~ciekawa (Gość)05.06.2012 19:40

"Piotrkowianin" napisał(a):
Coś słabo widziałeś:

Bo nie posłużył się lornetą.

po pierwsze nie przy Brzeżnickiej, tylko przy Gęsiej i Gościnnej

Gdyby stał na dachu wieżowca, to widziałby.

a po drugie - to nie był star tylko renault mascott

Przecież Aman napisał "chyba".

po pierwsze nie przy Brzeżnickiej

A gdzie jest ulica Brzeżnicka? (I tu padasz od własnej broni...)

00

eop ~eop (Gość)05.06.2012 20:13

i kolejne EP na złom...

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.06.2012 09:14

"ciekawa" napisał(a):
A gdzie jest ulica Brzeżnicka? (I tu padasz od własnej broni...)

Napisałem: przy Brzeźnickiej.

00

ciekawa ~ciekawa (Gość)06.06.2012 10:17

Napisałem: przy Brzeźnickiej.

Napisałeś: przy Brzeżnickiej.
Zdążyłeś poprawić na: przy Brzeźnickiej.

00

lolll ~lolll (Gość)06.06.2012 10:30

No ta dwie blondyny się spotkały i kraksa murowana. Ja omijam szerokim łukiem, jak widzę baby za kierownicą. Powinny siedzieć w domu, zmywać naczynia, obierać kartofle, a nie zagrażają bezpieczeństwu w ruchu drogowym, zwłaszcza blondyny i stare mohery po 60-tce.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat