Jeśli nie było by sprzedawców nie było by kupujących kara może by coś dała ale jeśli robi się żarty z poważnego zagrożenia to może nic nie róbmy widać że ludzie tego chcą tylko cierpią ci którzy coś w tym kierunku robią siedzą w domach jeśli wzrośnie liczba chorych podziękujmy właśnie im
Nie do pomyślenia głupota z jednej i drugiej strony. Przydałoby się ZOMO
Patrząc na wpisy można tylko stwierdzić .......... szalejące piotrkowskie słoiki .......... co nie zabronione-zakazane, jest dozwolone. Brawo Policja ..........
Jestem ciekaw ilu z tych ludzi tak naprawdę musiało tam iść a ilu poszło na spacer z nudów.Totalny brak wyobraźni !!! Guma i wąskie drzwi.
Gadanie głupie, rodzinki teraz mają okazję zjeżdża się na wał.
Wóda, inaczej alkohol.
Bawią się nie myślą wogule.
Powinni ukarać chandlujacych to nie artykuły żywnościowe tylko lachy co za typy nie odpowiedzialni mało i mało właśnie podnieść opłaty
Szanowny redaktorze czy 70 osób stało w jednym miejscu , proszę policzyć ile bywa w Biedronce w godzinach szczytu...
Powiem przykro i może mnie oplujecie ale niekturym ten wirus powinien zapukać do dupy to wkońcu by zrozumieli ze trzeba zadbać chociaż o najbliższych jak się rozumu nie ma tylko dolary zamiast mózgu. Nie zasłaniać się kredytami itp bo jak wirus dopadnie to wtedy czym go spłacisz ??? To jest cwaniactwo nie będzie konkurencji to moze więcej zarobie tyle w temacie
Nie popieram absolutnie takich zachowań.... Ale jutro idę do pracy gdzie na mojej zmianie będzie dużo powyżej 50 osób .... Czy to jest odpowiedzialne?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!