metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)29.03.2020 15:00

Masz racje nie odbieraja a jak znajoma pojechała to zgłosić osobiście na komende to powiedzieli aby zrobiła to mailem i komu tu ufać żenada

30

gość ~gość (Gość)29.03.2020 08:13

Podajcie nazwiska i adresy nosicieli!

32

dekkers ~dekkers (Gość)28.03.2020 22:56

Mam pytanie: czy jeśli mam umówioną kilka miesięcy temu wizytę u tatuatora w innym mieście (około 100km), to czy mogę jechać? Czy zatrzyma mnie policja na trasie? Nie jestem na kwarantannie, a salon tatuażu cały czas pracuje i stosuje wszystkie możliwe środki ochrony...

08

Szpicle z ul. Batorego ~Szpicle z ul. Batorego (Gość)28.03.2020 10:27

Polska powoli staje się państwem policyjnym jak za komuny. Tylko patrzeć jak uaktywnią się ormowcy i zomowcy. Ten kto na kogoś donosi nazywa się szpicel. Siedzą ci szpicle w oknach i zza firanek obserwują co kto robi. Młodzi tego nie robią tylko ramole którzy nie mają innego zajęcia jak donoszenie na kogoś.

759

mag ~mag (Gość)29.03.2020 22:32

Ludzie dlatego są na kwarantannie, żeby NIE ZAKAŻAĆ innych!!! Może ten ktoś nie ma objawów, może nie ma tego wirusa, ale tyle krzyku było, że Polska wpuszcza do kraju wszystkich z całej Europy, że przywożą wirusa, a teraz jak wprowadzono obowiązkową kwarantannę dla tych osób to robi się wielki krzyk, że ktoś zwrócił uwagę na fakt łamania tej kwarantanny. Przecież ten człowiek może też was zakazić, wasze dzieci, rodziców, ukochanych! Naprawdę nie rozumiecie co to jest epidemia? A co gorsza nie ma na wirusa ani lekarstwa, ani szczepionki. Czy naprawdę chcecie mieć tu w naszym kraju drugie Włochy czy Hiszpanię? Zobaczcie co się dzieje w USA, tam nie ma żadnej kwarantanny, ale w "nagrodę" mają codziennie tysiące nowych zakażeń. Tego chcecie?

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat