Brawo kobiety! Niech stanie cała Polska! Precz z terrorem, ograniczeniami oraz wtrącaniem się w intymne życie ludzi
Wstydzę się, że jestem Polką... Przeżyłam koszmar poronienia w 3 miesiącu.... Dwukrotnie... Bliska mi osoba musiała w 6 miesiącu ciąży urodzić martwe dziecko. Nie kwalifikowała się nawet do cesarskiego cięcia. Wiem, jak cierpią ludzie wychowując dziecko, które żyje z odroczonym wyrokiem śmierci...Aż wreszcie... odchodzi... Wiem, co to ból, cierpienie... Nie zgadzam się z decyzją Trybunału... Uważam, że taka decyzja powinna być pozostawiona kobiecie i jej sumieniu... Jednak to, co dzieje się na ulicach to eskalacja totalnego chamstwa! Pomijając fakt, że minimum ponad połowa tych demonstrantów nie ma żadnych doświadczeń w temacie... Modne stało się użycie języka gnojstwa! Uprzykrzanie życia innym prostym ludziom, uczenie dzieci języka nienawiści, uniemożliwianie przejazdu karetkom- to ma być walka z rządzącymi? Naprawdę Polak tylko tyle potrafi? Upaść na dno człowieczeństwa i mówić, że to wina pozostałych? Właśnie w ten sposób się przegrywa... Upadając tak nisko, jak się da... Upadasz Polsko...
Tłumy wręcz. To jest właśnie, jak dzieciom zrobiliście nauczanie zdalne. Do szkoły, to się skończą głupoty.
Protestujcie pod swoim domem, chętnie wszyscy przyjdziemy.
No właśnie,te niecenzuralne słowa... Jak dla mnie psuje to odbiór tych protestów i nie jest zbyt dobrym świadectwem dla protestujących. Zamiast argumentów i inteligencji widzę chamstwo i patologię. Taki mam odbiór tego wszystkiego mimo, że sam też jestem przeciwko temu co zrobił PIS.
Super strajk nie ma co. Same dzieci w średniej wieku 12 lat. Wulgaryzmy i brak kultury.
Bardzo dobrze. Popieram. Za te wszystkie kłamstwa i zniewagi pis
Witam wracałam po 10 godzinach pracy i na prawdę mam dość, jak można innym utrudniać powrót do domu, komu Panie chcecie dokuczyć? Proponuję abyście zorganizowały sie napisały program i startowały w wyborach. Mając dobry program będziecie mogły przejąć władzę,Ale na razie żyjecie i dajcie żyć innym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!