Ja? Chyba wszyscy ci, którzy takie draństwo tolerują i usprawiedliwiają. A ci, którzy tak postępują powinni być potraktowani tak jak napisałem wcześniej, no może jeszcze odpowiednią karą byłaby kara więzienia, pod warunkiem, że bez zawieszenia.
Jestem za. Uważam również, że jeżeli kogoś nie rusza cierpienie zwierząt to nie ruszy go też cierpienie człowieka..
"Człowiek, który jest okrutny wobec zwierząt, nigdy nie będzie dobry dla ludzi". A o wojnach i cierpieniach ofiar wojennych, głodujących itd, jest masa informacji na każdym portalu i masa organizacji im pomagających. Każdy morderca zaczyna od katowania zwierząt. Szukanie tego typa, który skatował pieska to po prostu prewencja.
tjjjaa, a ja jestem za tym by za darmo usypiać lub oddawać do domu starców osoby w podeszłym wieku i to na dodatek anonimowo, bez legitymowania oddającego :/ A o czymś takim jak odpowiedzialność i człowieczeństwo słyszałeś?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!