Nie mogę czytać tych głupot... Teraz szkoła jest w trakcie remontu, co dopiero mają powiedzieć dzieci które uczyły się tam przed nim? Nikt jakoś nie narzekał i problem nie był poruszany. W szkole panowała świetna atmosfera, budynek do najlepszych nie należał ale przecież nie to jest najważniejsze. Teraz nagle wielce oburzone grono rodziców i uczniów burzy się nie wiadomo o co... Co do tego 'smrodu' - nie jest wcale nie do zniesienia. Po prostu taki charakterystyczny zapach, podobnie jest w tps-ie i jakoś nikt tam się nie burzy
Najzabawniejsze jest to że syn Pana który najbardziej się kłóci skończył już edukacje w tej szkole
A ja mam pytanie,coś mi się zdaje że pan WOLSKI jest członkiem PiS,to jak się to ma jak koalicjant wyczynia taki sztuki,a radni PiS-u z panem MACIEREWICZEM co tylko udają że nie widzą problemu,czy mają wszystko głęboko w d--ie!!!Czekam na odpowiedzi.
Widać nikt nie miał jaj aby zwrócić na to uwagę.
Panie Macierewicz nich pan powie publicznie,czy jest pan za koalicją,czy odcina się pan od starego betonu komunistycznego,który zawłaszczył lukratywne stanowiska w tym mieście.(patrz.stołki w oświacie,spółki miejskie,urzędnicy różnego szczebla,z-dy około budżetowe)?
Znam tę sprawę od podszewki. Cynizm ekipy rządzącej z magistratu jest porażający. Mam nadzieję, że wkrótce wyjdą na jaw wszelkie kłamstwa, szykany i działania godne ludzi pozbawionych wszelkich zasad!!! A społeczeństwo jest karmione takimi bajkami, że aż żal ich słuchać.
Mimo "remontu" cały czas ten smród się utrzymuje. Wiem bo byłem. Śmieszą mnie wypowiedzi urzędników gdy mówią,że było odgrzybianie.
Od kiedy w tak krótkim czasie można się pozbyć grzyba? Może ktoś nam zdradzi tę magiczną metodę, bo w realnym świecie to raczej niemożliwe, by to tak szybko załatwić, by z murów pozbyć się grzyba.
Żeby tam normalnie funkcjonować trzeba chyba chodzić w uniformach i maskach całotwarzowych z wymiennymi filtrami oraz z potrójną fałdą uszczelniającą, systemem wentylacji i specjalnym zaworem wydechowym kierujący wydychane powietrze w dół chociaż....
i tak nic by to nie dało bo zawilgocenie jest tak duże że przesiąkło by nawet to zabezpieczenie .
POPIERAM TYCH LUDZI ZRÓBCIE Z TYM PORZĄDEK NARESZCIE KTOŚ SIĘ TYM ZAJĄŁ !
Może by tak spotkał się Pan Prezydent w końcu z uczniami? Tak ciężko porozmawiać? Rozmowy o ile dobrze pamiętam przeprowadzał wiceprezydent. A główny pomysłodawca przeprowadzki boi się?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!