Największym grzybem to jest Ch.jniak i jak nie zostanie szybko usunięty bo się tak rozmnoży, że niemożliwe będzie jego usunięcie
Trochę okrojone wypowiedzi ze strefy fm. Brakuje fragmentu w którym ktoś z UM wypowiada się na temat wykonania izolacji poziomej w budynku, o której braku wspominają rodzice. Ciekawi mnie jedno jak można zrobić izolacje poziomą w budynku który już jest wybudowany. Czy widział ktoś aby budynek był podcinany i unoszony? Przecież to jedyny sposób aby coś takiego wykonać. Tej operacji nie da się wykonać we wszystkich budynkach szczególnie gdy są przesiąknięte wodą i grzybem. Kolejna sprawa to cena takiej operacji na pewno by się nie zmieściła w budżecie miasta. To duży budynek więc i koszt byłby przeogromny. Cały remont moim zdaniem został przeprowadzony tylko powierzchownie, odgrzybianie i zabezpieczenia chemiczne spełniają zadanie gdy są powtarzane cyklicznie, więc drodzy uczniowie GIM2 zobaczą po kilku miesiącach znajome czarne plamy na sufitach i ścianach, a uczniom 4LO życzę zdrowia i oby nie przeżyli szoku jak grzyb zacznie wychodzić.
remont szkoły jest solidnie przeprowadzony .On szuka dziury w całym,jak nie chce żeby jego dzieciątko uczyło się w tym budynku niech przeniesie dzieciątko do innej szkoły.
dziękujcie że w ogóle możecie się uczyć.Uczyć się trzeba żeby wiedzieć to np;że nie należy nikogo obrażać do ~jj
cyt. "gimnazjaliści uczyli będą się na drugim piętrze budynku"
Ile pięter ma to gimnazjum?
Na szczęście mój syn w tym roku skończył już naukę w tej smierdzącej szkole! To było straszne, smród bijący od syna był niemiłosierny, większość ubrań nie nadawała się do użytku. Ktoś kto tego nie wąchał pewnie nie za bardzo wie o co biega w tym całym zamieszaniu ale uwierzcie, że Ci ludzie mają o co walczyć! Zdrowi na umyśle Ci ludzie którzy protestują, nauka tam nie powinna się rozpocząć! Współczuję z całego serca dzieciom jak i rodzicom, nauczycielom również!
A ja proponuję ponownie zagłosować na Chojniaka w 2014 r i na radnych obecnej koalicji trzymającej władzę w mieście. Tym co nie wiedzą: Razem dla Piotrkowa Krzysztofa Chojniaka, PSL i Platforma Obywatelska. A Jadzię Wójcik mieszkankę osiedla Wyzwolenia szczególnie polecam na radną na kolejne 4 lata bo wie najlepiej że jest źle a mówi że jest dobrze.
Kiedyś poszedłem na wagary i mama od razu się kapnęła, że nie byłem w szkole, bo... nie śmierdziałem ;)
Niedawno byłam w tej szkole na konkursie, niby niewinne 2 godziny siedzenia na sali gimnastycznej, a smród ubrań, które miałam na sobie był nie do zniesienia!
Osobiście nie wybrałabym się ponownie do GIM2.
Przeprowadzki, przeprowadzki
Piotrków w tym roku z tego słynie.
Szkoły, szkoły przeprowadzają
w Pałacu miejsca dla cysorza szukają!!!!
Kiedy cysorz zagra na pianinie???
Wszak ta przeprowadzka go nie minie.
Przeprowadzka –
planowana czy znienacka,
przeprowadzka
zapaskudzi się posadzka.
Przeprowadzka.
Trzeszczy szafa, pęka tacka.
Oj, z gratami się nie cacka
przeprowadzka.
Módl się do świętego Jacka.
Czemu Jacka ?
Bo on pomaga w przeprowadzkach.
Ta posadzka !
A w oknach szacownego budynku nadal
pojawia się wizerunek postaci płaczącej.....
http://sklave.manifo.com/galeria
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!