No ale sołtyska nie ma pozwolenia na powołanie Straży Wiejskiej a tylko taka może pouczać. Chyba żeby komendant straży jeździł po Trójmieście i pouczał.
Więcej na http://sklave.manifo.com/foto-szopka .
Jak śnieg napada to chodnik jest mój i muszę go odśnieżyć, jak na tym samym chodniku wypije piwo to mandat bo to miejsce publiczne.
Skoro publiczne to niech go sobie sami odśnieżają, a jak nie to go ogrodzę i niech po ulicy chodzą, bo w końcu mój.
zapraszam na ul.Polną 26 tam zamiast odśnieżać chodnik zastawia się deska
Na połowie ul.Przedborskiej, chodniki są nieodśnieżane. Stoją puste działki, budynki rozburzono i płyty chodnikowe skradziono, to i ODŚNIEŻAĆ nie ma co. I Straż Miejska i Radni nie reagują. Bo i po co?
Nie ma takiej siły by ktoś mnie do tego zmusił.Stówką mnie straszycie?no proszę Was...Jak jest ślisko to się ostrożniej chodzi.I wszystko w temacie.
Oczekujesz logiki od czegoś, co jest pisane przez zebranych przypadkowo do kupy kretynów pod dachem okrągłego cyrku?
Zgłoś to wójtowi.
należałoby wystawić rachunek zarządcy drogi/chodnika za odśnieżanie
podaj adres,tego niby Twojego nieodśnieżonego chodnika, a sprawdzimy tą bezkarność!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!