~Marek (Gość)
2 minuty temu, 11:34
cytuję .Precz z mocherami.
Szanuj innych. PRECZ Z MARKIEM
Napisz co złego ci zrobili że ich tak nienawidzisz?
Smarkacze popierający PO i SLD opanujcie emocje bo w niedługim czasie doprowadzicie do strajku generalnego a wówczas...
Dołączyliśmy w kilka osób do tej manifestacji nie dlatego, że nie możemy bez Trwam żyć, bo możemy. Tylko dlatego, że Trwam miejsce na multipleksie powinna dostać, gdyż spełnia wszelkie kryteria, w tym przede wszystkim - finansowe. Nieprzyznanie tej stacji tego miejsca to jawna dyskryminacja i zaprzeczenie pluralizmowi. O naszym udziale w manifestacji ostatecznie zadecydował to, że miejsca na multipleksie otrzymali nadawcy, którzy... zarejestrowali się i nic do tej pory jeszcze nie nadają oraz podmioty nadające - co? A no... programy wróżbiarskie!!!
Przede wszystkim, nie pozwalaj sobie człowieku. Po drugie, sprawdź w słowniku znaczenia słowa 'wywiad', a potem zaczynaj dyskusję.
Właśnie zacząłem ją z Tobą!Przeczytaj co napisałeś bo nie wiem do czego zmierzałeś w poprzednim poście nic nie wnoszącym!
Czy to jest pluralizm kiedy jedni nadawcy otrzymują 5 miejsc z 24 na multipleksie a inni zero?
A nie oddawajcie... My jej wcale nie chcemy:)
Dokładnie a miejcie sobie :))) Mnie ni ziębi ni parzy :)))
Dobrze wiesz, że chodzi o oddanie należnej koncesji. Ale też przymykam oko bo tak w żartach napisałeś ;-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!