weź no chłopie słownik ortograficzny w rękę.
My na wsi nie kradniemy ,stać nas na rachunki i 3 samochody na kostkowanym podwórku.Z samej unii e. dostałem w tym roku 43 tyś złotych,do fokusa często zaglądam,miastowych jak na lekarstwo,chyba to z powodu biedy,współczuje
Są urządzenia, które obcinają jedną z części sinusoidy napięcia. Dla żarówek żarnikowych to nie ma dużego znaczenia ale silnik już przy tak przetworzonym napięciu nie ruszy. I tak powinno być we wszystkich piwnicach. Tylko oświetlenie.
Pomyliła Ci się kolejność liter. Powinno być: Wyzwolenia srule! Wystarczyło przenieść literkę s z końca na początek wyrazu. Widzisz jakie to proste.
Oczywiście. Ja już 20 lat prowadzę działalność gospodarczą w piwnicy. Na czarno, bo by mnie podatki zeżarły. Prowadzę w dawnych pralniach i w suszarniach w bloku niewielką szwalnię. Zatrudniam tylko 30 pań, 19 Ukrainek i 11 Rumunek. Lokatorzy są zadowoleni, bo w piwnicach dzięki mojej działalności czysto jest i schludnie i koty nie gnieżdżą się. A ponieważ produkcja idzie na 3 zmiany, to w nocy bezpiecznie jest i to też lokatorzy sobie chwalą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!