metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anigav ~anigav (Gość)26.01.2011 22:12

podaj adres http://www.jacatu.de/jpg/Bild16.jpg wpadniemy z wizyta

00

lukch ~lukch (Gość)26.01.2011 23:00

"bujac-to-nie-nas" napisał(a):
Napisz w jakich latach i na której uczelni studiowałeś?

Uniwersytet Warszawski.

Jeżeli jesteś przedsiębiorcą to napisz czym się zajmujesz, bo znam takich co nazywają siebie przedsiębiorcami.

Zapraszam na rozmowę. Zarejestruj się w serwisie i napisz na PW. I hamuj trochę człowieku. Ja Tobie nie muszę nic udowadniać.

Komentarz był edytowany przez autora: 26.01.2011 23:24

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)26.01.2011 23:26

nazywają siebie przedsiębiorcami, a handlują ciuchami wziętymi od producenta w komis na targowisku miejskim i na Dmowskiego w soboty i niedziele.
cytat

I szacun im za to!!!! Lepiej kraść,brać zasiłek,biegać do pomocy społecznej???

00

lukch ~lukch (Gość)26.01.2011 23:12

"###" napisał(a):
Zgadzam się lukch-em. Niestety według niektórych z Was to Wyzwolenia jest tylko osiedlem meneli i bezrobotnych.

Dziękuje za poparcie, nie ma nic gorszego niż nazywanie dziadami i menelami ludzi, których się nie zna. Osądzono nas na podstawie adresu zameldowania, prymitywna metoda.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)26.01.2011 23:24

"lukch" napisał(a):
Uniwersytet Warszawski, Wydział Dziennikarstwa i Nauk Politycznych r

Dawniej śmiano się że to Wydział Dziennikarstwa i Na Piwo.Dobra szkoła.Mam kumpla który ją skończył,ale wcześniej.

00

lukch ~lukch (Gość)26.01.2011 23:26

"MARKPIO" napisał(a):
Dawniej śmiano się że to Wydział Dziennikarstwa i Na Piwo.Dobra szkoła.Mam kumpla który ją skończył,ale wcześniej.

Nie ma zaliczeń na oko. Cenię sobie wiedzę i doświadczenie, które tam zdobyłem. Każdemu polecam.

00

vjg ~vjg (Gość)26.01.2011 23:29

ja ja popieram , jak Panswo okrada nas na kazdym kroku i robi nas w H,,a -- to my zobowiazani jestesmy zrobic to samo , szacun i pozdro dla tej Pani

00

lukch ~lukch (Gość)26.01.2011 23:30

"MARKPIO" napisał(a):
I szacun im za to!!!! Lepiej kraść,brać zasiłek,biegać do pomocy społecznej???

Dokładnie, nawet jak sznurówkami handluje to płaci na cały ten bajzel wkoło więcej niż na etacie i nikogo o nic nie prosi.

00

BLEKI BLEKIranga27.01.2011 00:07

Wyzwolenia rules!

00

Tartu Tarturanga27.01.2011 10:45

Bardzo dobrze karadz złodziejstwo !!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat