Oczywiście szkoda, że tak się stało ale czy nie mogło się to stać 'dziś' w nocy? Lepiej byłoby widać spadające gwiazdy. Przypadek nic nie myśl.
U mnie do tej pory nie ma prądu od czasu kiedy jednocześnie chodzil czajnik i zelazko.Tyle czasu minelo i co?Nadal nie mam pradu
Kurs PGE stracił 25proc w pół roku. Szybko idzie zwijanie Polski przez ekipę tuska.
A wandale z wyzwolenia nie powyrywają przewodów?Jak je przed nimi chronić?
Czemu nie ma na epiotrków jakiegoś forum dyskusyjnego? Ja sie na tym nie znam i mie mam kasy, żeby postawić jakiś serwer itp. Przydało by się.
Panie Prezydencie - kiedy w końcu pożegnamy emerytów z Elektrociepłowni, PWiK, MZK i Piocelu? Miała być praca dla młodych - obiecywał Pan to w kampanii. Tymczasem w Rady Nadzorcze wstawia Pan emerytów i znajomki królika (trzech w Elektrociepłowni). Dlaczego Pan robi szwindle, już nie jest Pan przecież w KO?
Takie pytanko... czy informacje o lokalizacji GPZ nie są przypadkiem informacjami z zakresu infrastruktury krytycznej? Mnie tam szczypta, ale szaleńcowi wyposażonemu w niebezpieczne zabawki taka informacja puszczona wszem i wobec w szeroki eter może... posłużyć do niecnych celów... hmmm?
Zapytajcie o stan infrastruktury radnego od deptaka na Słowackiego. Ten pan jest rzetelny w udzielaniu informacji.. a jeśli nie, to podpowiem, nasza infrastruktura jest przestarzała, nie przygotowana na wiatraki, i atom, a siłownie są 40 letnie - 10 lat po amortyzacji. Tylko czekać jak to wszystko lupnie o podłogę. A nasze miasteczko nie ma pola manewru na nowe inwestycje ( choć kilkanaście już planuje się zwijać i do Rumunii przenieść produkcję) to pojawia się szansa na przyłącza energetyczne... Tylko gdzie to sprzedać z tych zakładów jak wschód się kijami okłada na całego i nie myśli zaprzestać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!