Zapytajcie o stan infrastruktury radnego od deptaka na Słowackiego. Ten pan jest rzetelny w udzielaniu informacji.. a jeśli nie, to podpowiem, nasza infrastruktura jest przestarzała, nie przygotowana na wiatraki, i atom, a siłownie są 40 letnie - 10 lat po amortyzacji. Tylko czekać jak to wszystko lupnie o podłogę. A nasze miasteczko nie ma pola manewru na nowe inwestycje ( choć kilkanaście już planuje się zwijać i do Rumunii przenieść produkcję) to pojawia się szansa na przyłącza energetyczne... Tylko gdzie to sprzedać z tych zakładów jak wschód się kijami okłada na całego i nie myśli zaprzestać.
Takie pytanko... czy informacje o lokalizacji GPZ nie są przypadkiem informacjami z zakresu infrastruktury krytycznej? Mnie tam szczypta, ale szaleńcowi wyposażonemu w niebezpieczne zabawki taka informacja puszczona wszem i wobec w szeroki eter może... posłużyć do niecnych celów... hmmm?
Panie Prezydencie - kiedy w końcu pożegnamy emerytów z Elektrociepłowni, PWiK, MZK i Piocelu? Miała być praca dla młodych - obiecywał Pan to w kampanii. Tymczasem w Rady Nadzorcze wstawia Pan emerytów i znajomki królika (trzech w Elektrociepłowni). Dlaczego Pan robi szwindle, już nie jest Pan przecież w KO?
Czemu nie ma na epiotrków jakiegoś forum dyskusyjnego? Ja sie na tym nie znam i mie mam kasy, żeby postawić jakiś serwer itp. Przydało by się.
A wandale z wyzwolenia nie powyrywają przewodów?Jak je przed nimi chronić?
Kurs PGE stracił 25proc w pół roku. Szybko idzie zwijanie Polski przez ekipę tuska.
U mnie do tej pory nie ma prądu od czasu kiedy jednocześnie chodzil czajnik i zelazko.Tyle czasu minelo i co?Nadal nie mam pradu
Oczywiście szkoda, że tak się stało ale czy nie mogło się to stać 'dziś' w nocy? Lepiej byłoby widać spadające gwiazdy. Przypadek nic nie myśl.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!