A co z biletem w pomocy doraźnej? Pieniądze wywalone w kosmos, rejestracja zasunięta na amen a w poradni średniowiecze - wypełnianie karteczek
Dzisiaj wcześnie rano na ul Wojska Polskiego oraz wieczorem na ulicy Zalesickiej panowały ciemności egipskie. Czy Piotrków Tryb. opanowały awarie noworoczne?
Warto wejść na strony RIO /Regionalna Izba Obrachunkowa/ w Łodzi i zapoznać się z protokołem kontroli tego organu, przeprowadzonej w piotrkowskich spółkach miejskich w latach 2021-2023. Protokół ujrzał światło dzienne w lipcu 2024 r. Nieprawidłowości w finansowaniu zarządów oraz rad nadzorczych w Elektrociepłowni, w TBSie, w Wodociągach Piotrkowskich, w MZK-ach pokazują jak Samorządy
rozporządzały naszymi podatkami za kadencji Prezydenta P. Chojniaka. To Prezydent miasta ustala zarobki i nagrody dla członków Rad Nadzorczych. Protokół pokontrolny stwierdza również inne nieprawidłowości dot. zamówień publicznych, popełnione w tamtym czasie w Magistracie.
Kto normalny kupuje system z Porugalii? To nie można było krajowego kupić serwis był by szybki wtedy
Ja się pytam Pana Laska KIEDY??? Nie interesuje mnie co i dlaczego , oraz że kupią….. tylko data, kiedy nowy biletomat stanie w UM.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!