metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Adam  hhhh ~Adam hhhh (Gość)03.01.2025 21:25

A co z biletem w pomocy doraźnej? Pieniądze wywalone w kosmos, rejestracja zasunięta na amen a w poradni średniowiecze - wypełnianie karteczek

20

Mądry ~Mądry (Gość)03.01.2025 21:44

To chyba biletomat prędzej

30

mieszkaniec PT ~mieszkaniec PT (Gość)03.01.2025 22:41

Dzisiaj wcześnie rano na ul Wojska Polskiego oraz wieczorem na ulicy Zalesickiej panowały ciemności egipskie. Czy Piotrków Tryb. opanowały awarie noworoczne?

40

gość ? ~gość ? (Gość)04.01.2025 18:28

Warto wejść na strony RIO /Regionalna Izba Obrachunkowa/ w Łodzi i zapoznać się z protokołem kontroli tego organu, przeprowadzonej w piotrkowskich spółkach miejskich w latach 2021-2023. Protokół ujrzał światło dzienne w lipcu 2024 r. Nieprawidłowości w finansowaniu zarządów oraz rad nadzorczych w Elektrociepłowni, w TBSie, w Wodociągach Piotrkowskich, w MZK-ach pokazują jak Samorządy
rozporządzały naszymi podatkami za kadencji Prezydenta P. Chojniaka. To Prezydent miasta ustala zarobki i nagrody dla członków Rad Nadzorczych. Protokół pokontrolny stwierdza również inne nieprawidłowości dot. zamówień publicznych, popełnione w tamtym czasie w Magistracie.

10

Ep ~Ep (Gość)03.01.2025 12:17

Co to jest ten bileter?

02

Urzędas ~Urzędas (Gość)03.01.2025 12:55

Kto normalny kupuje system z Porugalii? To nie można było krajowego kupić serwis był by szybki wtedy

60

wandal z wyzwolenia ~wandal z wyzwolenia (Gość)05.01.2025 12:28

Przyjdę we wtorek, zasadze kopa może zacznie działać

20

Koloo ~Koloo (Gość)05.01.2025 11:02

Ja się pytam Pana Laska KIEDY??? Nie interesuje mnie co i dlaczego , oraz że kupią….. tylko data, kiedy nowy biletomat stanie w UM.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat