metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Podpis ~Podpis (Gość)19.08.2024 07:56

Pójdę i podpisze!!!

63

osz ~osz (Gość)19.08.2024 07:58

Kolejne głupie pomysły.

68

Nie wilki, już wy ~Nie wilki, już wy (Gość)19.08.2024 09:24

Tych oszołomów nie poprę. Psa mam, na łańcuchu, go nie trzymam. Na łańcuchu propagandy, są trzymani tacy z Vivy.

36

!!! ~!!! (Gość)19.08.2024 09:41

Każdy cywilizowany człowiek powinien być za tym projektem. Kaczyński niestety wystraszył się jazgotu zorganizowanego przez dobrze zorganizowaną mniejszość i wycofał się ze swej "piątki". Zwierzęta to nasi mniejsi bracia!

93

PSL ~PSL (Gość)19.08.2024 07:06

Ciekawe czy przemocowcy z PSL, miłośnicy psów na łańcuchu i psiego smalcu, storpedują kolejną ustawę tak jak ochronę praw kobiet. Te dzikusy to największe zagrożenie dla realnych zmian w Polsce

88

kkk ~kkk (Gość)19.08.2024 07:38

Ciekawe na czym miałoby polegać ograniczenie bezdomności zwierząt, chcą wprowadzić jakiś nowy nisko oprocentowany kredyt na budowę domków dla psów ,czy inną głupotę. Mam wrażenie że te i inne pseudo fundacje zajmują się rzeczami stosunkowo marginalnymi z punktu widzenia społeczeństwa, ale ktoś im na to bicie piany wpłaca kasę i są bardzo mocno nagłaśniane w mediach.

76

soros już nato nieda ~soros już nato nieda (Gość)19.08.2024 11:00

Viva, która sieje zamęt za cudze pieniądze /tak są opłacani/ może zajmie się dziećmi, które potrzebują dodatkowej opieki, bo opiekunowie już sobie nie radzą, może pomoże osobom samotnymi, starszym.

67

sponsorowanezajęcia ~sponsorowanezajęcia (Gość)19.08.2024 11:05

Viva,niech się zainteresuje śniętymi rybami w jeziorze pod Gliwicami, ale o tym sza, za to nikt im nie zapłaci.

45

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)19.08.2024 08:27

Jestem w 100% przeciw przed oczami mam zagryzione dzieci poszarpanych ludzi przez psy nad którymi nikt nie panuje które po polach włóczę się watahami produkujecie zło a potem żądacie żeby jeszcze to dokarmiać na koszt obywateli Nie nie Jeśli chcecie to sami wyłapujcie te psy i sami nie dokarmiajcie

37

kiedy ~kiedy (Gość)19.08.2024 08:01

100 konkretów na 100 dni ,kiedy realizacja ? co do vivy czy problemy z ROZLICZENIAMI finansów juz zakończyli ? a jak to było z rybami w odrze ,podobno wina pis ,,,,,,a teraz EKSPERCI milczą ?

125

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat