Tych oszołomów nie poprę. Psa mam, na łańcuchu, go nie trzymam. Na łańcuchu propagandy, są trzymani tacy z Vivy.
Każdy cywilizowany człowiek powinien być za tym projektem. Kaczyński niestety wystraszył się jazgotu zorganizowanego przez dobrze zorganizowaną mniejszość i wycofał się ze swej "piątki". Zwierzęta to nasi mniejsi bracia!
Ciekawe czy przemocowcy z PSL, miłośnicy psów na łańcuchu i psiego smalcu, storpedują kolejną ustawę tak jak ochronę praw kobiet. Te dzikusy to największe zagrożenie dla realnych zmian w Polsce
Ciekawe na czym miałoby polegać ograniczenie bezdomności zwierząt, chcą wprowadzić jakiś nowy nisko oprocentowany kredyt na budowę domków dla psów ,czy inną głupotę. Mam wrażenie że te i inne pseudo fundacje zajmują się rzeczami stosunkowo marginalnymi z punktu widzenia społeczeństwa, ale ktoś im na to bicie piany wpłaca kasę i są bardzo mocno nagłaśniane w mediach.
Viva, która sieje zamęt za cudze pieniądze /tak są opłacani/ może zajmie się dziećmi, które potrzebują dodatkowej opieki, bo opiekunowie już sobie nie radzą, może pomoże osobom samotnymi, starszym.
Viva,niech się zainteresuje śniętymi rybami w jeziorze pod Gliwicami, ale o tym sza, za to nikt im nie zapłaci.
Jestem w 100% przeciw przed oczami mam zagryzione dzieci poszarpanych ludzi przez psy nad którymi nikt nie panuje które po polach włóczę się watahami produkujecie zło a potem żądacie żeby jeszcze to dokarmiać na koszt obywateli Nie nie Jeśli chcecie to sami wyłapujcie te psy i sami nie dokarmiajcie
100 konkretów na 100 dni ,kiedy realizacja ? co do vivy czy problemy z ROZLICZENIAMI finansów juz zakończyli ? a jak to było z rybami w odrze ,podobno wina pis ,,,,,,a teraz EKSPERCI milczą ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!