metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Amstaff ~Amstaff (Gość)19.08.2024 11:50

Nie chcecie łańcuchów? To zapraszam do mnie na posesję i lepiej wzywaj LPR bo kiepsko skończycie

25

psy ~psy (Gość)19.08.2024 09:19

Psy na łańcuchu to nic złego, ważne żeby nie były na nim przez całą dobę. W złej sytuacji są psy zamykane w ciasnych blokowych mieszkaniach, wyprowadzane tylko na chwilę, na siusiu, na plączącej się wokół łap smyczy.

93

gośssć ~gośssć (Gość)19.08.2024 14:25

Jestem za zakazem zamykania zwierząt w okratowanych klitkach i klatkach, jestem przeciwko uczłowieczaniu zwierząt, a także ich przywłaszczaniu.

50

Ślepcy ~Ślepcy (Gość)19.08.2024 15:18

Zajmują się psami na łańcuchach, a nie widzą, że banda czworga, już nakłada wszystkim kagańce. Za chwilę wezmą ludzi na łańcuchy.

53

pies łańcuchowy ~pies łańcuchowy (Gość)19.08.2024 12:15

Ci co nami rządzą już dawno pospuszczali się z łańcuchów i jaki jest tego efekt każdy widzi.

62

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)19.08.2024 11:17

... ktoś kto jest dobry dla zwierząt co do ZASADY jest dobry dla ludzi... to dlatego jest zoo dla dobra zwierząt to dlatego ss-mani w obozach konctracyjnych przy nodze prowadzali swojego pieska a po pracy szli do domu i kochali swoje żony i dziatwę

53

goscc ~goscc (Gość)19.08.2024 07:21

zakaz trzymania dużych psów w blokach, psów myśliwskich

120

go?ć_ania ~go?ć_ania (Gość)19.08.2024 21:41

A co z psami siedzącymi całe swoje życie w kojcach? Znam przypadek ,że psy nigdy nie były z niego wypuszczane. Z tym też trzeba coś zrobić.

21

Kibic ~Kibic (Gość)19.08.2024 19:40

Macie mój głos, bo uregulowanie tych spraw, to poprawa jakości życia tych domowych zwierząt i ograniczenie negatywnego wpływu różnego rodzaju lobby.
Bardzo dobre postulaty jak choćby powszechne chipowanie psów czy likwidacja tzw dzikich hodowli. Ale bez odpowiedniej ustawy nic się nie zmieni . PiS zawiódł, choc obiecywał, zobaczymy czy obecnie rządząca ekipa naprawi istniejącą sytuację. Zaczynam mieć wątpliwości bo różne lobby jest niestety bardzo wpływowe, a wszelkie zmiany spowodują utratę dużych zysków. Jesteśmy jedynym krajem w UE gdzie nie ma powszechnego obowiązku chipowania psów. Ale za to schronisk opłacanych z podatków obywateli jest duża ilość.

43

dość ~dość (Gość)20.08.2024 08:53

Dość wymyślania problemów tam gdzie ich nie ma, dość ogłupiania ludzi.

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat