Sama smietanka się spotkała nawet posiłki z Sulejowa,wiecznie narzekający którzy teraz połączyli obozy.chca odwołać prezydenta tylko zapominają dodać że wtedy wejdzie Komisarz z obozu rządzącego ,czyli z PiSu i wtedy będą rządy aż do wyborów śmiechu warte,pozdrawiam serdecznie wszystkich Świadomych .
Wywalić tom władze może się poprawi w tym mieście , a tak wszyscy wyjeżdżam z tego miasta
Dopóki zbieraliście podpisy w przestrzeni publicznej to ok. Ale zaczynacie łazić po blokach czyli własności prywatnej i zakłócacie ludziom spokój. Taka moja rada przestańcie łazić po blokach. Jak traficie do mnie to wezwę policję, że bez pozwolenia weszliście na teren prywatny bez zezwolenia, zakłócacie mir domowy i podejrzane osoby wyłudzają dane osobowe. To nie będzie miłe spotkanie. Ale nie powiem wam gdzie was to spotka. Jest ryzyko jest zabawa.
Coś słabo z tymi podpisami chyba,a na pewno referendum nie będzie.I bardzo dobrze bo kolejne pare set tysięcy złotych by w błoto poszło,bo frekwencja była by marna.Jak 5,5 tyś podpisów robi problem to gdzie 16 tyś ludzi przyjdzie na wybory.A tak w ogóle to za ogrzewanie oddają więc jest ok.
to niech się wyprowadzą na wieś-skąd pochodzą-tam nie ma mediateki nic się nie dzieje a długi zaciągają.Jest w okolicy tyle nowych miast
5,5 tys naiwnych ludzi, którzy oddają swoje dane osobowe byle komu, bez możliwości ich ochrony, skasowania itd. Masakra. Brak odpowiedzialności i wyobraźni nie ma granic.
Ja się tak zastanawiam, gdzie pracują ci wszyscy, co tak nadają w tych komentarzach ZA referendum. Fajnie, że macie tyle czasu na popisywanie się w sieci. Jednocześnie zauważam, że jak pojawi się głos przeciwko, to od razu w ich dziwnym mniemaniu jest to wpis urzędnika :) Oni chyba mają swoją rzeczywistość. Mimo, że nie jestem z urzędu, to pewnie dla nich jestem. Oj niedoczekanie, że tacy ludzie będą nam narzucać tą czy inną władzę.
Niech powie co robi i kim jest skoro chce zaistnieć-czy jest przedsiębiorcą, czy lekarką, nauczycielką itp. Bo ludzie nie wiedzą jakie ma kompetencje a może się zna na rządzeniu i bedzie dobra w tym.
Nie wszyscy są uciemiężeni przez prezydenta Chojniaka.Jest w mieście duża rzesza ludzi co uważa i widzi dużo plusów obecnej władzy.Jeszcze nikt się nie urodził ,żeby wszystkim dogodził. .Ja bym wymienił radnych na młodszych lepiej wykształconych a nie krzykaczy i klakierów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!