Gdyby to promowały inne osoby to może bym w to uwierzył nie jestem za Chojnakiem ale jako następcy oczekuję kogoś na poziomie a przede wszystkim teraz to nie ma sensu bo będzie komisarz czyli PIS a za tym nigdy nie będę.
Wyscig do korytka czas zacząć... Wybory tuż tuz.
Ps. kto wie gdzie zawędrują te dane osobowe, podpisy, imiona, nazwiska itd? Ja nie zamierzam niczego podpisywać. Za rok wybory, więc rozliczę się odpowiednio z władza przy urnie wyborczej.
Nie chcą zadłużania, ale za publiczne pieniądze organizują przedstawienie które obciąży budżet miasta. I czego tu nie rozumiesz?
Nie wszyscy są uciemiężeni przez prezydenta Chojniaka.Jest w mieście duża rzesza ludzi co uważa i widzi dużo plusów obecnej władzy.Jeszcze nikt się nie urodził ,żeby wszystkim dogodził. .Ja bym wymienił radnych na młodszych lepiej wykształconych a nie krzykaczy i klakierów
Niech powie co robi i kim jest skoro chce zaistnieć-czy jest przedsiębiorcą, czy lekarką, nauczycielką itp. Bo ludzie nie wiedzą jakie ma kompetencje a może się zna na rządzeniu i bedzie dobra w tym.
Ja się tak zastanawiam, gdzie pracują ci wszyscy, co tak nadają w tych komentarzach ZA referendum. Fajnie, że macie tyle czasu na popisywanie się w sieci. Jednocześnie zauważam, że jak pojawi się głos przeciwko, to od razu w ich dziwnym mniemaniu jest to wpis urzędnika :) Oni chyba mają swoją rzeczywistość. Mimo, że nie jestem z urzędu, to pewnie dla nich jestem. Oj niedoczekanie, że tacy ludzie będą nam narzucać tą czy inną władzę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!