Ja segreguję ubrania. Na czyste, brudne i brudne ale można jeszcze założyć.
Zawsze majtki stanik i skarpety mam w osobnych szufladach,zemby w szklance
Przestrzegajcie segregacji !!! wrazie pożaru składowiska będzie czysty i brudny dym się wydobywać
Głupota urzędnicza zatacza coraz większe kręgi. Kody QR, elektroniczne śmietniki to wszystko sprawia coraz wyższe koszty dla mieszkańców. W końcu doprowadzicie do tego, że oddawanie śmieci będzie droższe niż zakupione towary. A skończy się wywalaniem śmieci po rowach i po lasach bo tak będzie zwyczajnie prościej i taniej. Głupota zawsze kroczy przed upadkiem.
A co ze zmianą tych głupich harmonogramów odbioru śmieci ? Była mowa, że zostaną rozważone zmiany na bardziej ludzkie, a nie że codziennie inne śmieci do wystawienia. O ile dobrze pamiętam w marcu w moim sektorze jest 10 różnych terminów na odbiór śmieci. Miały być zmiany, spotkali się pogadali a jest tak samo beznadziejnie jak było. Teraz już chodzę spać z kalendarzem, żeby nie przegapić terminu wystawienia śmieci.
Czy te ubrania powinny być wyprane? Chodzi mi głównie o części bielizny.
A co z tekstyliami, które nie nadają się do dalszego użycia są podarte, dziurawe np . skarpetki, podkoszulki czy ręczniki
A czy jest jakaś nagroda za segregację śmieci bądź cokolwiek za coś co się wykona w tym mieście czy tylko kary
Trzeba segregować. Niedopuszczslne jest, aby majtki męskie były razem z żeńskimi. Wiadomo, co może tego wyniknąć?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!