widać żeś nauczyciel. sarkazm i wyszczekanie nauczycielskie aż kipia. i taki motloch uczy nasze dzieci.
Podobno w środowisko ma ksywę "czerwona caryca",słyszałem też takie określenie "kasztanka Piłsudskiego".
Myślę że sie mylisz skoro uważasz że obrońcy KN mają za sobą największy elektorat,większy elektorat mają przeciwnicy KN a stanowią go: samorządowcy, którzy widzą jej paradoksy; rodzice, których dzieci i ich potrzeby są marginalizowane i wypierane przez potrzeby i przywileje nauczycieli i w końcu pozostali wyborcy, którzy nie mogą doczekać się przydziału mieszkań, remontów, pomocy społecznej, itp. bo większość budżetów gminnych dopłaca do zadań oświatowych, żeby zadość uczynić nieżyciowemu dziś i niesprawiedliwemu społecznie uprzywilejowanemu faworyzowaniu nauczycieli i ich przywilejów poprzez KN kosztem innych grup społecznych. Ten elektorat zostanie w końcu dopuszczony do głosu-w przyszłorocznych wyborach.
Motłoch to ludzie bez wykształcenia, np. Ty i twoje nasienie.
PROSTE !!! Ale nie dla wszelkiej maści belfrów .
Skoro tak narzekacie na nauczycieli to po co posyłacie dzieci do szkoły. Sami sobie uczcie. Myśle, że nie jeden nauczyciel chciałby pracować 40 godzin tygodniowo a po przyjściu do domu zająć się faktycznie domem i dziećmi i mieć urlop wtedy kiedy jest potrzebny a nie kiedy ktoś ustalił. Dlaczego ci co tak zazdroszczą tym nauczycielom sami nimi nie zostali. jak nie wiedzą o czym mówią to niech się zamkną.
Jestem nauczycielem j. polskiego i podoba mi się pomysł zapłaty według tego ile i na jakim poziomie pracuję. Dlaczego zarabiam tyle samo co n-l wf, techniki czy plastyki, skoro mam niewspółmiernie więcej pracy nie tylko w szkole, ale i w domu? Też chciałbym czasem kopnąć dzieciom piłkę i mieć spokój na całą godzinę.
Tak kochani ,posyłacie swoje bachory do szkoły bo komputery im się przegrzewają i liczycie że za Was wychowa nauczyciel a z drugiej strony wylewacie swoje flustracje .
Wiele grup zawodowych straciło swoje przywileje bo nie umiało się dogadać między sobą , bo właśnie o to chodziło pracodawcą unijnym.
Wielu z Was wyjechało myć tyłki Niemcom i innym narodowością bo właśnie dlatego że przez własną zawiść doprowadziło do rozkładu przedsiębiorstw.
Pozdrawiam Was Czule.
Nie przepraszaj. Widzę, że też jesteś nauczycielem. Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!