metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
do bbb ~do bbb (Gość)14.12.2014 14:12

widać żeś nauczyciel. sarkazm i wyszczekanie nauczycielskie aż kipia. i taki motloch uczy nasze dzieci.

47

97-300 ~97-300 (Gość)14.12.2014 14:16

"liberal" napisał(a):
Cóż za liberalizm w poglądach radnej SLD!

Podobno w środowisko ma ksywę "czerwona caryca",słyszałem też takie określenie "kasztanka Piłsudskiego".

62

do jotka ~do jotka (Gość)14.12.2014 14:29

Myślę że sie mylisz skoro uważasz że obrońcy KN mają za sobą największy elektorat,większy elektorat mają przeciwnicy KN a stanowią go: samorządowcy, którzy widzą jej paradoksy; rodzice, których dzieci i ich potrzeby są marginalizowane i wypierane przez potrzeby i przywileje nauczycieli i w końcu pozostali wyborcy, którzy nie mogą doczekać się przydziału mieszkań, remontów, pomocy społecznej, itp. bo większość budżetów gminnych dopłaca do zadań oświatowych, żeby zadość uczynić nieżyciowemu dziś i niesprawiedliwemu społecznie uprzywilejowanemu faworyzowaniu nauczycieli i ich przywilejów poprzez KN kosztem innych grup społecznych. Ten elektorat zostanie w końcu dopuszczony do głosu-w przyszłorocznych wyborach.

14

bbb ~bbb (Gość)14.12.2014 14:31

"do-bbb" napisał(a):
i taki motloch uczy nasze dzieci.

Motłoch to ludzie bez wykształcenia, np. Ty i twoje nasienie.

44

97-300 ~97-300 (Gość)14.12.2014 14:45

"filologini" napisał(a):
PROSTE???

PROSTE !!! Ale nie dla wszelkiej maści belfrów .

54

mak ~mak (Gość)14.12.2014 14:54

Skoro tak narzekacie na nauczycieli to po co posyłacie dzieci do szkoły. Sami sobie uczcie. Myśle, że nie jeden nauczyciel chciałby pracować 40 godzin tygodniowo a po przyjściu do domu zająć się faktycznie domem i dziećmi i mieć urlop wtedy kiedy jest potrzebny a nie kiedy ktoś ustalił. Dlaczego ci co tak zazdroszczą tym nauczycielom sami nimi nie zostali. jak nie wiedzą o czym mówią to niech się zamkną.

59

do bbb ~do bbb (Gość)14.12.2014 14:55

Gratuluje "dojrzałych"wypowiedzi.

30

belfer ~belfer (Gość)14.12.2014 15:08

Jestem nauczycielem j. polskiego i podoba mi się pomysł zapłaty według tego ile i na jakim poziomie pracuję. Dlaczego zarabiam tyle samo co n-l wf, techniki czy plastyki, skoro mam niewspółmiernie więcej pracy nie tylko w szkole, ale i w domu? Też chciałbym czasem kopnąć dzieciom piłkę i mieć spokój na całą godzinę.

63

klakier ~klakier (Gość)14.12.2014 15:09

Tak kochani ,posyłacie swoje bachory do szkoły bo komputery im się przegrzewają i liczycie że za Was wychowa nauczyciel a z drugiej strony wylewacie swoje flustracje .
Wiele grup zawodowych straciło swoje przywileje bo nie umiało się dogadać między sobą , bo właśnie o to chodziło pracodawcą unijnym.
Wielu z Was wyjechało myć tyłki Niemcom i innym narodowością bo właśnie dlatego że przez własną zawiść doprowadziło do rozkładu przedsiębiorstw.
Pozdrawiam Was Czule.

67

do bbb ~do bbb (Gość)14.12.2014 15:26

Nie przepraszaj. Widzę, że też jesteś nauczycielem. Uderz w stół a nożyce się odezwą.

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat