Zlikwidować te WORD-y i wrócić to starego systemu gdzie kursant zdaje na tym aucie co jeździ a nie jak teraz podstawia się niby to samo ale jest inne pod względem wyposażenie a do tego każde auto prowadzi się innaczej każdy doświadczony kierowca to .Po cholerę ci dyrektorzy i zastępcy od spraw zbędnych a do tego dochodzą kierownicy i tak się żeruje na kursantach oblewając ich celowo.Cała Polska to jedno wielkie złodziejstwo rząd nas okrada na każdym kroku i w tym kraju nic nie będzie puki nie będa rządzić rodowici Polacy a do tego patrioci.Głupota urzędników goni głupotę i głupotą pogania dojdzie do tego ,że ludzie rowerami będą jeździć bo nie bedzie stać na prawko i auto.Tak się własnie rozwijamy cywilizacyjnie wstecz a wszystko przez unię bo jest ona nam tak potrzebna jak kula u nogi i w tym wszystkim jak widać trzyma się rtylko dobrze sitwa urzędnicza bo co durny pomysł to nowe stołki rozdaja dla swoich by żyło się lepiej im a społeczeństwo się gnębi
Stąd przyszli kierowcy udają się na wycieczkę do Czech i na Ukrainę. Jeszcze trochę a dojdzie do tego ze na dziesięciu zdających oblewanych będzie dziewięciu!!!Pieniądze potrzebne są na ten program :
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/program-rodzina-500-plus-pieniadze-rodziny,10,0,2185226.html
Egzaminów będzie coraz mniej bo kogo młodego będzie stać żeby OC zapłacić... Ludzie kiedy wreszcie państwo przestanie dusić obywateli tymi podatkami, opłatami, akcyzami itp? Jeszcze trochę to ludzie będą je złomować bo kto za stare auto da 3 czy 5 tys tylko po to żeby 2 tys OC zapłacić? CHORY KRAJ!
Powiem tak choć jestem kierowcą zawodowym wyższych kat to te całe szkolenia przewóz osób, rzeczy to nabijanie ludzi na koszta rozumie szkolenia adekwatne do ceny a tu pier.dolenie kocopolow i zdzieranie kasy nic i nikt nie pomoże jak ktoś nie zachowa zdrowego rozsądku wyobrazni to że mam drogę z pierwszenstwem nie zwalnia mnie do zachowania ostrożności każdy może popełnić błąd, jednych kosztuje to życie innym chwilę strachu
Ja wprowadziłabym inny przepis. Drodzy instruktorzy nauki jazdy. W czasie dobrych warunków pogodowych NIE ZWALNIAMY na terenie miasta do 30 km/h. Wracając z pracy w godzinach szczytu , gdy trafi się tak jadąca L-ka to jest po prostu katastrofa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!