metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pankracy ~Pankracy (Gość)21.08.2011 17:14

"Piotr" napisał(a):
Jak to się dzieje np na Kilińskiego w Łodzi.

sam się tam wpycham , nie dla tego że jestem cwaniakiem, tylko dla tego że wykorzystuje nieumiejętność i niewiedzę użytkowników ruchu. Wystarczy spojrzeć jak 80% kierowców jeździ po piotrkowie, a w szczególności EPI.

00

Grodzianin ~Grodzianin (Gość)22.08.2011 14:03

To "rondo" stwarza realne zagrożenie dla uczestników ruchu drogowego. Ktoś powinien odpowiedzieć za ten pomysł ! Ale dla naszych urzędników zmarnowanie kilku tysięcy złotych to pestka. W końcu nie takie sumy już marnowali

00

ja ~ja (Gość)22.08.2011 15:39

"Grodzianin" napisał(a):
To "rondo" stwarza realne zagrożenie dla uczestników ruchu drogowego. Ktoś powinien odpowiedzieć za ten pomysł ! Ale dla naszych urzędników zmarnowanie kilku tysięcy złotych to pestka. W końcu nie takie sumy już marnowali

no, ostatnio zmarnowali np. 95 tyś. zł.

00

P51 ~P51 (Gość)22.08.2011 18:55

"ja" napisał(a):
95 tyś. zł.

95 tys.zł.

00

EPI ~EPI (Gość)22.08.2011 20:01

"Pankracy" napisał(a):
Pankracy (Gość)wczoraj, 17:14"Piotr" napisał(a):
sam się tam wpycham , nie dla tego że jestem cwaniakiem, tylko dla tego że wykorzystuje nieumiejętność i niewiedzę użytkowników ruchu. Wystarczy spojrzeć jak 80% kierowców jeździ po piotrkowie, a w szczególności EPI.

pANKRACY
CHYBA PISAĆ UCZY/L/E/S/ SIE NA WSI

00

pankracy ~pankracy (Gość)28.08.2011 22:27

"EPI" napisał(a):
EPI22.08.2011 20:01
"Pankracy" napisał(a):
Pankracy (Gość)wczoraj, 17:14"Piotr" napisał(a):
pANKRACY
CHYBA PISAĆ UCZY/L/E/S/ SIE NA WSI

what's wrong ?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.10.2011 15:08

Przejeżdżając dziś przez to rondo Chojniaka zauważyłem ustawione na wyspie (właściwie wysepce) centralnej plastikowe zapory drogowe. Po co i na co?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat