Taaak. Nic tak nie przyciąga turystów do Piotrkowa, jak nowe place zabaw. Ja rozumiem, że w pierwszej kolejności mieszkańcy chcą zainwestować te pieniądze w swoje najbliższe otoczenie, ale może warto czasem spojrzeć trochę dalej i szerzej? Proszę mnie nie linczować. To moje zdanie.
Taras widokowy nieczynny. Najbliższy czynny taras widokowy dla odprowadzających we Wrocławiu!
Jak mam jechać na rowerze ul. Wojska polskiego to już w nocy nie śpię. Tak się boje tej ulicy. A po chodniku jak je bałam to dostałam pouczenie od straży miejskiej. I straszyli mandatem. Jak jeździć po tej ulicy? Tak dla ścieżek rowerowych
Kochani włodarze. Wstyd za chodnik na ul. Wysokiej. Po jednej stronie jest ale po stronie szkoły i domu dziecka, Szansa, przedszkole. strach iść, prowdzic wozek, iść z kulą itp. Chodnik wąski i wyboisty z popękanymi krzywymi starymi płytami. przyjechała do nas rodzina i bardzo skrytykowała ten odcinek chodnik. To jest niedpouszczalne. Tak dla tej ulicy. Cześć miasta chyba trochę zapomniana. Teraz wszystko jest dla os. wyzwolenia
tragedia nie będzie tarasu widokowego a takie to proste dla ~gości i super tanie, czekam na kosztorys wstępny i inwestora kamikaze
Jak podkreślałem kiedyś nie ma żadnego "budżetu obywatelskiego" Budżet jest tylko jeden uchwalany przez Radę Miasta.Jak zresztą wynika z tekstu powyżej przechodzi taką samą ścieżkę legislacyjną. Ktoś ,kiedyś prawdopodbnie na Pomorzu rzucił hasło "budżet obywatelski" żeby "zwykłym" mieszkańcom się wydawało....i chwyciło.
Ścieżki ścieżki ścieżki rowerowe! Proszę załączyć ile wypadów z udziałem rowerzystów. Po chodniku jeździć nie wolno. A nasze piotrkowskie ulice niebezpieczne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!