Projekty, które przeszły dalej są "po zbóju". No park jeszcze ujdzie ale ścianka? Wieża widokowa to zawsze dodatkowy wabik na turystów. Ludzie lubią oglądać miasto z góry. W wielki miastach czy to wieża w ratuszu czy kościele jest udostępniona turystom nawet niech to kosztuje 5,00.oj nasze władze zatrzymały się w "rozwoju". Może co niektórzy z prezydentem na czele powinni zrobić studia podyplomowe związane z zarządzaniem, turystyką?! Czy nikt nie zauważa, że Piotrków Trybunalski gnuśnieje i grzęźnie w maraźnie umysłowym? Nasza telewizja Piotrków też pozostawia wiele do życzenia. Nue dość, że propaganda to poziom pisania teksów dla speaker ów... Ja mam wrażenie słuchając, że ktoś czyta wypracowanie z j. Polskiego że szkoły. Używane jakieś "archaizmy". Niech może Ci co organizują te wiadomości popatrzą na programy info w telewizji ogólnopolskiej. "w naszym grodzie", "w piotrkowskiej książnicy", "drogowy pełną parą", "prac wre" itp.
To miasto marnieje w oczach. Ludzie, otwórzcie oczy! Nie zauważacie, że miasto z historią, świetnie położone bo w samym środku Polski popada w ruinę gospodarczą, intelektualną. Tu już mało kto chce studiować, pracy nie ma chyba, że w magazynach.
Myślałem, że taras widokowy jest pewniakiem wśród projektów. Przydałoby się internetowe referendum w tej sprawie.
Lepiej by wyremontowali stacje autobusowa a nie z boku zrobili dla biznesu a jeździć nie ma czym .do Łodzi jeździmy minibusy gdzie nie ma powietrza można się udusić a teraz upał jak tak można. Czeky pod gołym niebem nawet wiaty żadnej niema.co inny kierowca to inna cena
Żeby w mieście stacji nie było. Ludzie z wiosek Lutosławskiego Lubona muszą prywatnie do Piotrkowa dojechać i dopiero do Łodzi. Kiedyś PKS jeździł ta trasa .teraz nie można do szpitala dojechać.
Ale właściwie, to co stoi na przeszkodzie, żeby przenieść na wieżę Gazetę Trybunalska?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!