A to pana dyrektora już wypuścili ciekawy jestem jak zakończyła sie afera z panem dyrektorem w roli głównej odnośnie wyłudzenia dopłat unijnych do sortowni odpadów
Też mi wiadomość tylu "zacnych" mieszkańców mieszka na Wierzejach, że jakby im zawiało to by śmierdziało i tyle w temacie nawet grupy ludzi do protestu nie potrzeba brać bo wiadomo, że swoimi układzikami "zacni" dobiją swego :D
Jeszcze troszkę i bryczkami będą jeździć po mieście i żyć w puszczy piotrkowskiej taki wiejski klimat wsi XIV wiecznej św. Krzysztof z Rudowskiego planuje.
Wiśta wio i patataj
Przepraszam, ale na spotkaniu z przedstawicielem UM na Szkolnej z Radą Osiedla i mieszkańcami brał udział radny Dziemdziora i radny Staszek. To czemu ich się pomija.
Radny nikt nikomu nie powiedział o tym spotkaniu i prosze nie miec pretensi.
Nikt nie poinformował radnych ( przynajmniej mnie) o tym spotkaniu- ani Biuro Rady Miasta ani mieszkańcy.
a gdzie tu mowa o "wierzejach"?gdzie meszcze a gdzie wierzeje.
W nowych kompostowniach nie ma smrodu,a szczurów też brakuje bo to kompostownia a nie składowisko odpadów.
Radni naszego miasta mają niski poziom wiedzy z dziedziny środowiska.
Po wypowiedziach na forum czuję tu ostre lobby .
Pozdrawiam wszystkich radnych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!