metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
erwinek ~erwinek (Gość)04.12.2012 09:45

A to pana dyrektora już wypuścili ciekawy jestem jak zakończyła sie afera z panem dyrektorem w roli głównej odnośnie wyłudzenia dopłat unijnych do sortowni odpadów

00

Gość ~Gość (Gość)04.12.2012 09:46

Też mi wiadomość tylu "zacnych" mieszkańców mieszka na Wierzejach, że jakby im zawiało to by śmierdziało i tyle w temacie nawet grupy ludzi do protestu nie potrzeba brać bo wiadomo, że swoimi układzikami "zacni" dobiją swego :D
Jeszcze troszkę i bryczkami będą jeździć po mieście i żyć w puszczy piotrkowskiej taki wiejski klimat wsi XIV wiecznej św. Krzysztof z Rudowskiego planuje.
Wiśta wio i patataj

00

Meszcze ~Meszcze (Gość)04.12.2012 10:50

Przepraszam, ale na spotkaniu z przedstawicielem UM na Szkolnej z Radą Osiedla i mieszkańcami brał udział radny Dziemdziora i radny Staszek. To czemu ich się pomija.

00

Radny ~Radny (Gość)04.12.2012 13:19

Radny nikt nikomu nie powiedział o tym spotkaniu i prosze nie miec pretensi.

00

pipi ~pipi (Gość)04.12.2012 13:37

do" meszcze"
bo sa słabi!!!!!!!!!!!!!!!

00

Tomasz Sokalski-Radny RM ~Tomasz Sokalski-Radny RM (Gość)04.12.2012 16:15

Nikt nie poinformował radnych ( przynajmniej mnie) o tym spotkaniu- ani Biuro Rady Miasta ani mieszkańcy.

00

zet ~zet (Gość)04.12.2012 16:36

"Gosc" napisał(a):
Też mi wiadomość tylu "zacnych" mieszkańców mieszka na Wierzejach

a gdzie tu mowa o "wierzejach"?gdzie meszcze a gdzie wierzeje.

00

człek ~człek (Gość)05.12.2012 08:49

W nowych kompostowniach nie ma smrodu,a szczurów też brakuje bo to kompostownia a nie składowisko odpadów.
Radni naszego miasta mają niski poziom wiedzy z dziedziny środowiska.

00

mysliciel ~mysliciel (Gość)05.12.2012 16:10

"czlek-" napisał(a):

Po wypowiedziach na forum czuję tu ostre lobby .
Pozdrawiam wszystkich radnych.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat