No Straz Miejska musi teraz zebrac te 300 tys na remont ktory im zrobiono
2000 uff jak to szybko zleciało.
A teraz komentarz:
Wychodzi na to, że jak ktoś nie miał takowej umowy to z urzędu dostawał karę. To ciekawe. Ciekawe co jeszcze wymyśli Straż Miejska. Proponuję pójść dalej. jak ktoś w mieście nie ma stałej karty parkingowej to od razu mandat i solidna kara, bez względu gdzie zaparkował. A ile pieniążków wpłynie do kasy... tak tylko do czyjej kasy?
Po przeczytaniu pierdół i drenażu portfela obywatela przez państwo w d.... mam SM, rząd i ich chore prawa.
To dziadostwo nierobów z SM powinno się rozwiązać.
Chciałbym też by autor tekstu pofatygował się o rzetelne informacje o zatruwaniu środowiska i zdrowia ludzi przez zakłady przemysłowe i inne firmy.
Ile takich PETów każdy może spalić ? W ciągu roku każdy mieszkaniec miasta jakby spalał 10 butelek PET to i tak nie jest w stanie wyprodukować tyle szkodliwych zanieczyszczeń, trucizn co w ciągu jednej minuty np. elektrownia bełchatowska. Dlatego o czym my tutaj mówimy ?
Kolejna sprawa to jakim cudem w XXI wieku w mieście 70 tysięcznym znajduje się składowisko śmieci i twór wałkoni z SM nie karze takiej instytucji ? Żałosny przepis, a artykuł nie obiektywny.
Dla Pana Hoffmana mam propozycję by nie chwalił się za nadto bo widzę, że szuka tam gdzie nie trzeba. Przy okazji polecam zacząć szukać wśród firm, które mają obowiązek wystawiać fakturę za usługę, a tego nie czynią często.
Przecz z marnotrawstwem publicznych pieniędzy na instytucję o robienia zdjęć ! Od tego jest zawód fotografa !
pamiętam jak wywóz jednego śmietnika kosztował 5zł,wtedy u mnie w domu się śmieci nie paliło ale teraz jak kosztuje bodajże 18 to się pali
o jak dobrze ze w tym miecie nie ma spalarni smieci dopiero by chucki norrisy z Strazy Miejskiej maly by staly dochod i punkty za mandaty
ja tam palę eternitem w piecu.po rozbiórce stodoły trochę mi tego zostało.
to smród i trucizny ze spalania śmieci wdmuchuj do swojego domu i będzie ok
niestety na wsiach jest to nagminne zachowanie ludzie nie zdają sobie sprawy, że sami się trują i co gorsza jest to ogólnie pobłażane przez sąsiadów i władze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!