Też kiedyś chciałem mieć wyższe wynagrodzenie. poszedłem więc do szefa po podwyżkę. Niestety otrzymałem odpowiedź negatywną. Zmieniłem więc pracę na lepiej płatną. Tego samego życzę i polecam nauczycielom. Skoro mało Wam płacą, zmieńcie pracę...
Tylko guma i wąskie drzwi uspokoją prowokatorów . Jaki poziom nauczania ? Najmniej godzin tygodniowo w całej UE uczą . Najpierw wyniki później płaca !
Nie pasuje praca nauczyciela to się zwolnić i poszukać lepiej płatną pracę proste
Pisowi za "reformę" edukacji podziękujemy przy najbliższych wyborach.
Brawo pani minister, zadnych podwyzek, dosc juz zarabiaja za te 18 godz pracy, srednia Gus 5000 , tyle wolnego kto tak ma? Nauczanie to chałtura, wymuszanie korepetycji, za ktore przeciez nie placa podatku, źadna grupa zawodowa niema tak dobrze, jak im zle niech idą do pracy w Biedronce
Pan Broniarz dogadał sie z opozycja. Na pewno mu sie to opłaci i podpuszcza nauczycieli. Oni z checi zgarnięcia większej kasy tracą zmysły i oczywiscie chcą więcej. Mowią nam, można nawet w to wiezyc, ze im sie należy. Otóż, nie należy. Zarabiacie i tak za dobrze. Zastawiacie się wykształceniem. Wykształcenie wyzsze to ma większosc pracujących, ktorzy zarabiają mniej od Was. Ludzie znają prawdę- nie opowiadajcie bajek o tym waszym wykorzystywaniu.
1000 zł to 30% podwyżki no kto tyle dostaje? Nic bym im nie dał bo mają wakacje płatne, rok zdrowotnego płatnego i ciepła kawka w przerwie,a czerwiec to oceny dawno wystawione i luz. No kto tak ma?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!