Ludzie są w tych czasach tacy uzdolnieni, potrafią robić tak skomplikowane rzeczy a bramki na morycy nie potrafią zrobić jak należy. Ot inzynierki
Czy dzięki temu wynalazkowi będzie teraz szybszy internet? Strasznie wiesza mi się na przeglądaniu rolek w snatczapie też tak macie?
Można z tego wyżyć budując takie sondy? Jeżeli soboty i niedziele będą wolne to nie jest to zły pomysł
Brawo dla młodych i zdolnych!! Powodzenia, trzymam kciuki za następne SpaceX!
Kilka osób z Pasażu.R przydało by się zabrać w taką podróż z biletem w jedną stronę.
Mój kuzyn skromny chłopak fizyk jądrowy i swiatowid Jay zi leci w kosmos z misja ratowania ziemi i nie chwali się wcale a tu z byle czego takie poruszenie.
Czymś dzieci muszą się bawić. Zapewne na tym się skończy, ale może coś z tego wyniknąć.
Opis tego urządzenia wielce mnie zadziwił, niemniej z pobieżnych obliczeń mi wyszło, że po 23 sekundach od osiągniecia zakładanego pułapu, ta "sonda kosmiczna" efektownie rozdupcy się o ziemię.
Aha, tak swoją drogą, wysokość 2,5 kilometra to mniej więcej poziom szczytów Tatr, ale być może w dzisiejszych czasach nawet taternik z automatu staje się kosmonautą... To nawet Yeti znacznie wyżej łazi, i do tego bez butów. A do zebrania danych pomiarowych z tej wysokości wystarczy zwykły balon, można też poprosić pilota naszego Skyvana, żeby im pomiary zrobił, jak już obniży pułap schodząc do lądowania. Z tej puszki taka "sonda kosmiczna" jak z Ferdka Kiepskiego filozof.
P.S. Ja kiedyś budowałem czołg i szybowiec. Żadnego projektu nie ukończyłem, bo szyby mi się potłukły, a gąsienice zdechły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!